Kt52 saturn0908 yalancı pozitifte arkada grilik oluyor kırmızı olmuyor artimedde iki kere yalancı pozitif aldığım için biliyorum kırmızı direk pozitif
Ozlemerikci543450 saturn0908 bacım hayırlı olsun da yalancı pozitif olma ihtimali varmı sizce 😊yani çocuk ben okula gideceğim diyecek yakında betanız baya yüksek demekki bence kan verip yüksekse kese bile görürsünüz
Ogut1996 saturn0908 aklıma bir gönderi altındaki komik yorum geldi 🤣🤣🤣 Test napsın yemin mi etsin 🤣🤣🤣🤣 Koş kan ver koşşşşşşş 😀
Haticee11 Esragediz ay yoruma çok güldüm bı an bende silik çizgi sandım çizgi aramaya aytlamistim kendimi 😂😂
saturn0908 Haticee11 kız ama neden dalga geçiyorsunuz sadece 3 gün geçti çok net ve de bir kimyasal gebeliğim var aaa olamaz mı korkuyorum 😂😂😂 hemde hiç belirtim de yok
Haticee11 saturn0908 kiz estağfurullah niye dalga geçelim öncelikle gözün aydın olsun sağlıklı ilerler inşallah canım ♥️ ama bı yanda öyle hissttim dedim kesin zor gozukuyor 😂😂😂
saturn0908 Berika23 bu markada çok yanılma var diye gördüm başka bir markayla tekrarlamakta fayda var
Elis27 saturn0908 bunluş ya lış görüleceği kalmamış cnm bağırıyor annecim geliyorum diye 🥰 hayırlı olsun