Eda42_ saturn0908 Kız Bu kadar yalancı pozitif de olmaz yaa bebeğin seninle tutunmuş buradayım diyor inşallah hayırlı sağlıklı gebelik oluşur gözün aydın olsun hamilesinn ☺️☺️🤰🏻🤰🏻
saturn0908 Gmoli belirti yok sadece 3 gün gecikti o kadar ha bir de bir kaç gün önce göğsümden beyaz sıvı geldi alakası var mı bilmiyorum
saturn0908 Asilzedemom teşekkür ederim 🍀 ama sata göre 4 haftalık çok net çıkması beni de şaşırttı hemde il dakikadan çıktı direk 😄
saturn0908 Hizliveofkeli 🤣🤣🤣 yok canım sadece 3 gün geciktim 4 hafta oluyor sat a göre teşekkür ederim 🌹
saturn0908 Edizhr ya bilmiyorum canım gerçekten de kafadan silince oluyormuş her ay türlü türlü belirtiler yaşayan ben bu ay 0 belirti hiç ihtimal vermiyordum yumurtlama falan da takip etmedim o yüzden inanması zor geldi 😂
Asilzedemom saturn0908 ya 4 haftalık biraz silik oluyor 5 hafta sonrası netleşiyor hemen çizgi çıkınca 6 haftalık olarak düşünülüyor ama kan verikve tam belli olur değerlerinden
Asilzedemom saturn0908 son adet tarihinin kisaltmasi mi o 😅😅ah yaslanmisim ben ya 97 lerde kabullenecem artık yaşlandım kuzum erkek dollenem olmuştur ileriki takiplerde 1 2 hafta önden gider inşallah rabbim sağlıkla versin
Edizhr saturn0908 canım biraz hafta büyüdükçe belirtiler cikiyo bazende tek belirti olmadan doğumu gerçekleşenler var canım her bünye bir değil