saturn0908 Berika23 bu markada çok yanılma var diye gördüm başka bir markayla tekrarlamakta fayda var
Ogut1996 saturn0908 Aşko bu markada yalancı pozitifi çok gördüm @Berika23 :( Buda onlardan biri 🤣🤣🤣 hepsinin markası artimed
Haticee11 saturn0908 kiz estağfurullah niye dalga geçelim öncelikle gözün aydın olsun sağlıklı ilerler inşallah canım ♥️ ama bı yanda öyle hissttim dedim kesin zor gozukuyor 😂😂😂
Simallll Benim de 6 gün gecikmem var dün test yaptım negatif çıktı sizin 3 gün gecikme ile net çizgi var ben umudumu yitirdim arkadaşlar
saturn0908 Simallll belki geç döllenme de olabilir canım herkes bir değil inşallah hayırlı haberler alırsın 🤲🤍
Dorammm saturn0908 hayırlı olsun öncelikle inşallah kanda da pozitifi görürsün .sadece aklıma takılan şey 10 Ocak son adet tarihinizse nasıl 3 gün gecikme oluyor bugün tam regl gününüz olması gerekiyor .acaba ikiz olabilir mi
saturn0908 Dorammm benim döngüm 26 günde bir o yüzden ikiz de olabilir ailemde çok ikiz var hayırlısı bakalım 🤍
Dorammm saturn0908 hmm olabilir .bizde de ikiz çok var babam da tek yumurta ikizi ama ben korkarım ikiz getirmekten