zlemceylan Ceydaaas1 bana da doktorum bu haftalarda gelişimi hızlı olarak 4-5 gün öne geçebilir dedi en son gittiğimde benimde 1 hafta geridendi şimdi tam gününü yakaladı endişelenmene gerek yok 16 haftalık olarak hesapla bence 😍
pskdanisman1anne 17+5im 5 kilo aldım ilk gebeliğim. Fazla mı almışım 🥲 aslında bir iki haftadır göbeğim çıktı pantolonlarım kapanmıyor ama çevremdekiler hiç kilo almamış gibisin diyor. Ama bu 5 kilo nereye gitti bilmiyorum 🤣
Kkardelenn1 pskdanisman1anne kaç kilosunuz normalde zayıf biriyseniz olabilir ödem de tutmus olabilirsiniz 🙂
zlemceylan pskdanisman1anne genelde ilk zamanlar kilo alanlar sonrasında yavaşlıyor ya da duraksıyor kilo alımı eğer mide bulantısı yoksa olabiliyor
Kkardelenn1 zlemceylan farklı markaların ki de mi aynı yapar acaba bu devletin karşıladığı özel gruplardan belki kabızlık yapmayanı vardır onu da sorabilirsin doktoruna canım ☺️2.5-3 litrenin altında su içmiyorum ben şimdilik yeterli sanırım
Kkardelenn1 pskdanisman1anne aslında bence gayet iyi😃 kilo ve boyunuz maşallah benim doktorum 6. Aya kadar hiç kilo almamı istemiyor kilolu hamile kaldığım için 😂
zlemceylan Kkardelenn1 benim doktorum da 20 haftalık olana kadar mümkünse kilo alma diyor boyum olmadığı için 😂 160 boy 61 kilo ile hamile kaldığım için
Serifekeles zlemceylan bugün tam 16 haftalığım tam bilmiyorumda ortalama 2 3 kilo aldım benim 3. Gebeliğim ve göbeğim 14. Haftada çıkmaya baladı hemde kiloma rağmen 70le kaldı şuan 73 kiloyum ve oğlum iki haftadır futbol oynuyor içerde sanırım ilk gebelikle sonrakiler farklı oluyor ☺️
pskdanisman1anne zlemceylan evet mide bulantım yoktu iştahım hiç kapanmadı 😅 bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak 😇
Serifekeles zlemceylan evet canım çok net hissediyorum 10. Haftada kelebek kanadı çıpması gibi olmaya başladı ama o zamanlar 2 3 günde bir kere falan oluyodu sonra 14te ilk tekmelerini yine oda günde bir iki kez ama 15den sonra net ve daha sık olmaya başladı darısı tüm bekleyenlere inşallah🥰
iiiremm Bu hafta itibariyle sanki karnım çıktı gibi görüyorum çok şükür mide bulantılarım da azaldı sonuna kadar çok iyi gider inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım🤲🏻❤️
2Princess1Mom zlemceylan 16+5 1 kilo aldım. Kilom olmasına rağmen hafiften karnım belli olmaya başladı. 🥰