Moon2 zlemceylan 15. Haftadan beri birkaç kere pıt pıt şeklinde atıyormuş gibi hibsettim öyle kuvvetli hissedemedim daha
Gulpapatya zlemceylan doktorum yaklaşık 1 ay önce %80-90 kız dedi ama kızlar yanıltabilir dedi bende ayın 18 inde kontrole gidicem bakalım o zaman net şekilde öğrenicem
tugbaozdemirkan41 zlemceylan 2 kilo aldım ama normalde de zaten çok zayıf değildim. Göbeğim vardı. 72 kiloydum 74 olmuşum🥹
zlemceylan tugbaozdemirkan41 normalde 2-3 kg alımını normal olarak görüyorlar zaten gayet iyi bence 🥰
___Ebruli___ zlemceylan 2.gebeliğim hamile olduğumu öğrendiğim de 58 kiloydum ve şuan 66.300 gram oldum … 16+4teyiz boyum 1.70 ama kimine göre zayıfım kimine göre hafif kilolu göbüşüm de yavaş yavaş kendini belli ettiriyor ilk defa 7 yıl aradan sonra göbüşüm çıktığı için mutluyum 😍🥺🥰 Bir kızım var Mayıs’ta 7 yaşında olacak şimdide oğlum olacak🥰❤️🌻
zlemceylan ___Ebruli___ oyy maşallah 😍 Bence boyunuza göre kilo gayet ideal boy olunca kilo göstermiyor şu an karnınız çıktığı için o gözle görülüyordur 😍 sağlıcakla kucağınıza alın ❤️
zlemceylan Gulpapatya ayy hayırlısı olsun sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç mühim değil erkekler sadece biraz daha erken belli ediyor 🥰
Ceydaaas1 Bu haftalarda hangi vitamin kullanıyorsunuz kızlar kan ilacı falan verdi mi Dr bana hiç birşey vermedi bana kendimde demir eksikliği olduğunu düşünüyorum miyomumda var oda ayrıca kan eksikliği yapıyor kontrole gittiğimde vitamin isteyecegim
zlemceylan Ceydaaas1 ben demir ilacı, d vitamini damla bir de folik asitim multivitamin şeklinde olunca doğuma kadar kullanabileceğimi söylemişti doktorum folik asiti. İstersen isimlerini de verebilirim 🥰
Esma006 zlemceylan 0 mide bulantısı ile bu haftalara geldim çok rahat geçiyor çok şükür ara sira bel sırt ağrısı oluyor bacak ağrısı o kadar
Gulpapatya zlemceylan bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun dediğin gibi gerisinin hiç önemi yok zaten ilk çocuğum olucak o yüzden hiç fark etmiyor cinsiyeti senin bebeğinin cinsiyeti nedir