NoName_ bulutsm benim daha var mesela martta değil daha ileride ama randevu yok dedilet nasıl oluyor ya ☹️umuttepe de riskli bakıyor diye biliyorum özelde mi yaptıracağım
bulutsm NoName_ o zaman nisanda felan denk geliyorsa mart başı açılır randevular mart başı gidip bi sorun bence randevuları
Datlum MMatildaa ben de 21+3 oluyorum doktor 21 haftalıkken git dedi fetal DNA ve ikili test normal çıktı ama yine de tavsiye etti kalp damar özellikle bakiliyormuş
Mervecelik190518 bulutsm merhaba randevu nasl aldınız bence kocelideym hemen düştümü kaç haftalıkken alan açtırdınz
bulutsm Mervecelik190518 önce kadın doğuma musyene oldum 12. Haftada Haftam marta denk geldiği için mart randevuları şubat başı açılıyor demişlerdi o şekilde arkadaşım gittş randevuyu verdiler direk. Sürekli arayıp ramdevular açıldı mı kontrol etmek gerekiyor. Oraya gitmeden de vermiyorlar randevuyu
Ftmnr_35 Helen1 geçen hafta yaptırdık. 3500 tlmiş karta. Nakitte 3000 tl dediler. Nakit vererek 3000 tl ye yaptırdık.
Mucizelereinan1 Barlasmomyy benimde 21 şubatta inşallah evet bende hep güzel yorumlar aldım siirtten gideceğim araştırmalar üzerine umarım sizinde benimde sorunsuz sıkıntısız sağlıklı mutlu bi süreç olur bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
Barlasmomyy Mucizelereinan1 amin inşallah korku ve heyecanla bekliyorum günümü :) haber ederim unutma ihtimalim var merak ettiğin bir şey olursa hatırlarsan sen yazabilirsin problem değil benim için :)
Mervecelik190518 bulutsm oraya gitmeden derken şehir hastanesine gidip mi aldnz randevuyu ben şuan 16 haftalığım
Gulpapatya bulutsm senin son adet günün ne zaman tatlım benimde mart ayına denk geliyor bende araştırmaya başladım
aleynaozalpp14 Helen1 Ankara’da bugün yaptırdım 4.900 ali Ergün çok çok ilgili tatlı bi doktor kesinlikle işinin Ehl-i