Nasirliiii Elinsmom Canim doktor bi tavsiyede bulundumu sana bende de kan az ama hic bir sey soylemedi kan azligina ne iyi gelir?
Elinsmom Nasirliiii çay içme, onun yerine yabangülünün meyvesi demlemesi iç dedi. Suya limon sık, bal kat iç dedi. Karabuğday ye, et ye, elma ye dedi. Demir takviyesi için bi ilaç yazdı
Tomrisinizi Mutlulukgeldi benim doktorum aynen sunu demisti icc yaa bir fincan cokta seeyyapmayin 😂 ve ictim hemde dogurana kadar hicte bisey olmadi ama kahve ictimse cay icmedim bide bende asiri tansiyon dusuklugu vardi turk kahvesi tansiyon yukseltiyor o yuzden de iciyordum ilac niyetine😂
Mutlulukgeldi Tomrisinizi benimde kaynanm tansiyon hastasi ona yapim derken canım çekiyor ister istmez iciyorum bende 😂😂
Halvaci Mutlulukgeldi bence günde 1 tane zararlı değil ben başından beri tüketiyorum hatta son zamanlar çay bardağında içiyorum
Sef15 Gizzy Meltemanneolsun Rabbim yardımcımız olsun inşallah evlatlarımızı sağ Salim kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim canım benim
Birinci Yasakmı değilimi bilmiyorum ama bende günde bi bardak içiyorum telvesini dahi Canm istiyor durduramıyorum kendimi aslında içilmemesi gerekiyor ama yapcak bişey yok
Sla52 Mutlulukgeldi canım türk kahvesini haftada bir kere iç oda içinde kalmasın diye çok erken senin için genelde 29 ve sonrası için eğer doktorunuz birşey demezse zararlı değil çay da kahve de dozunu aşmadığın sürece zararlı değil.
Mutlulukgeldi Sla52 basta hic icmezdim yanimda biri icince canım cekiyo benimde icmesem olucekmisim gibi geliyo bana😁😁
cornettommm Mutlulukgeldi şuanda içiyorum zararlı felan değil benim teyzem hamileliğinde tamamen Türk kahvesi aşerdi Doğuma kadar içti hiçbir sakıncası yok
Aytana Mutlulukgeldi ben türk kahvesi tiryakisiydim günde 2 3 fincan içiyodum şu an 20 haftalığım hamileliğin başından beri belki 2 defa içmişimdir . Kafein sonuçta günde içmesende haftada içsen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum 😇😇
Mutlulukgeldi Aytana him ne olduda bilmiyorum ilk aylarda hic icmezdim kaynanm iciyor cok canım cekiyo benimde hemen içesim geliyo kendimede yapiyorum:)