Elinsmom Nasirliiii çay içme, onun yerine yabangülünün meyvesi demlemesi iç dedi. Suya limon sık, bal kat iç dedi. Karabuğday ye, et ye, elma ye dedi. Demir takviyesi için bi ilaç yazdı
Mutlulukgeldi Elinsmom bende gunde 2 elma 2 bardak süt 2 bucuk litre su bal pekmez surekli yediklerim bunlar bide ceviz bebegimin kilosuda iyi 😄
Nasirliiii Elinsmom saglik ocagina soyledim ilac ver die ama vermedi sen soylediklerini yapacam yabangulu ne onu arasdirirm azeriyim bilemedim hangisine yabangulu diyolar arasdirib icerim cayi bi defa aabah kahvaltisinda iciyorum azaltirim onuda tesekkur ederim canim iyiki soyledin benim doktorum hic vitamin eksikligi vrmi die tahlil bile yapmadi neden boyle yapti anlamadim
Minikkkerkekkinnannesii @Mutlulukgeldi Mutlulukgeldi günde 1 bardak Türk kahvesinin zararı yok cnm. Çay içememeye çalış kansızlık yapar.
Aselnaz33 Mutlulukgeldi valla ben türk kahvesiz yapamayan biriyim bazdn günde 3 fincanı bile buluyor 35 haftalığım her gün içiyorum bi sorunlada karşılaşmadım
Side Mutlulukgeldi benimde kansızlığım var ona rağmen doktorum günde bir fincan Türk kahvesinin sıkıntı doğurmayacağını söyledi
gayecee Mutlulukgeldi bana şekersiz günde 2 fincan içeiblirsin dedi doktorum nescafeyi yasakladı sadece
Diamonds Mutlulukgeldi içebilirsin abartmamak kaydıyla hamilelik bir hastalık süreci değildir, herşeyin fazlasi zararlı aşırıya kaçmamak lazım bana doktorum yasaklamadı günlük hayatınızı aynı yaşayın 😘