Egemom07 Bende dayanamayıp yapıcam kesin ama beklemek istiyorum bakalım hayırlısı.insallah canım ya

A_nuur19 teşekkür ederim insallah siz de pozitif görürsünüz. Ben salı yapmıştım silikti. Dün akşam yaptığım test bu

A_nuur19 inşallah canım çok da umudum yok ama 9 aydır deniyoruz nasip kısmet artık diyorum bekliyorum bakalım inşallah pozitifi görürsün 🤲♥️

A_nuur19 bat 3 şubat di ama ben 5 şubat da yaptım bu şekil çıktı teste de guvenemedim açıkçası

Tubamrt yaa baya da belli canım kan verdin mi hayırlı olsun bende sabaha yapacağım eşim gitti teest aldı dayanamadı yap diyip duruyor inşallah vardır ya prodoctor almış

Tubamrt bide hangi gün yaptın negatifti sonra hangi gün böyle pozitife döndü canım yazar mısın

Adetiniz gecikir mi normalde. Düzenli olan biriyseniz büyük ihtimalle hamilesinizdir

A_nuur19 6 haftalık hamileyim adetten 4 5 gün önce öğrendim ama hala hiç kasık ağrım yok

A_nuur19 yok yarım vereceğim kan. Benimki de aynı markaydı akşam yaptım çıktı sabahı beklemedim

A_nuur19 ben salı günü yaptım ilk silikti bu testi de dün akşam yaptım

Eylley düzenli değil genelde de zaten test yaptım negatif çıktı

Tubamrt doğrudur canım ben de sabah yaptın yok 🥺

A_nuur19 canım ben göremedim ama bu gebelik testlerine artık cidden güvenmiyorum bende adetin gecikmesi iki gün days doctor yaptım yalancı poztif verdi bu testin markası nedir canım adetin kaç gün geçti

mucizemom8 yok zaten bende göremedim canım 🥺biliyordum olmadığını ya yine yok yine yok alıştım artık böyle görmeye 🥺🥺😭 Prodoctor canım 7.gün bugün gecikmenin

A_nuur19 allahtan umit kesilmez canim vardir bi zamani canini sıkma