A_nuur19 allahtan umit kesilmez canim vardir bi zamani canini sıkma

Liddle_mom Geçti canım bugün 7.gün gecikme ama genlde zaten düzenli olmam bide pcos var dediler de bu ay hayıt macunu kullanmıştım ümitliydim ama yine yok🥺 1 buçuk senedir evliyim 1 kimyasal 1 düşük hala bebiş yok eşimde çok istiyor artık ona karşı da mahcup hissediyorum kendimi yetersiz hissediyorum 🥺

A_nuur19 bende yaptım ama yalancı pozitif görünce 🥲 bugün de regl oldum zaten vakti zamanı var demek ki canım 8 yıllık evliyim üç tane bebeğimi kaybettim sekiz ay öncede kimyasal gebelik geçirdim hala umutla bekliyorum bazen çok yoruldum diyorum umudum bitiyor ama herşey de nasip bu hayatta inşallah bizde sağlıkla kolaylıkla anne oluruz ne diyeyim 🤲

Anonim_kullaniciiiii erken gebelik daha iyi değil mi varsa daha eken çıkmaz mı öbürü geç çıkıyor diye biliyorum

mucizemom8 Allah yardımcımız olsun canım ya çok zor her ay umutla beklemek sonra ümitsizliğe düşmek 🥺🥺

A_nuur19 kan verseniz daha kesin sonuç alırsınız bazı markalarda çok silik çıkmıştı benim bugün kan verdim çıktı

A_nuur19 Duygularını çok iyi anlıyorum canım Üzulmemek elde değil ama yapacak bişey yok ben geçen yıl özel doktorda tedavide gördüm bu yıl iyice artmış herşeyin fiyatı Allah’ım en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah tekrar o tedavi süreclerini yaşamadan nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

A_nuur19 hiç üzülme bende ağır pcos hastasıyım tedavisiz asla çocuğun olmaz dediler evliliğimin 9.ayında kendiliğinden hamile kaldım ve kızım şuan 5 yaşında ve ikinciye hamileyim 6 haftalık sadece ben şunu biliyorum bekledikçe olmuyor beklemeyi bırakıp akışına bıraktığın zamN bence kafanda rahatliyor ve o zaman tutuyor

A_nuur19 hic oyle hissetme allah bi anda bi bebek nasip eder sanada zamani vardir oyle dusun hic sıkma kendini denemeye devam 🌸

A_nuur19 Sakın ümidini kaybetme lütfen. 5 senedir evliyiz pcos var bendede yapmadığımız şey kalmadı çatlatma iğnesi klomen femara ne varsa denedik hiçbir şekilde olmadı ümidimi yitirmiştim artık tüp bebeğe başlayacaktık randevu almıştım randevudan 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu şuan 6 haftalığız :) onun için asla kötü düşünme seninde bebeğin olacak inşallah Pholicaps diye bitkisel bir takviye verdi doktorum ondan sonra hamile kaldım

A_nuur19 merhaba benim de 2 şubattı adet tarihimdi ama ben ayın 3 ünde erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı kan verdim 205 ti 2 gün sonra yine verdim 497 oldu 7 şubatta doktora gittim ama henüz kese falan gözükmüyor haftaya salı tekrar beta vermemi istedi doktor 14 şubatta da kontrole gideceğim sat 2 ocak ama doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi bence sende kan verebilirsin en doğru sonucu kanda çıkıyor hakkınızda hayırlısı olsun

Tubamrt ama kuzum silik de olsa çizgi bile yok ki kanda da yoktur zaten 🥺

Fdle İnşallah canım ama insanın aklindan çıkmıyor ki ister istemez düşünüyor

• Fdle bunu yanıtladı.
                      • Fdle bunu beğendi.