Bat 2 Şubattı ve hala olmadım adet olacak gibi ağrım belirtim de yok sadece bel ağrısı oluyo o da çok değil sabahları sık idrara çıkma var akıntı var şeffaf 3 Şubat test yapmıştım yoktu hala da olmadım biraz daha bekleyip test yapmak istiyorum olmazsan inşallah 🌸Dua edin bebişlerim ya

A_nuur19 kuzum en temizi kan ver, durumun müsaitse özelde 1 saat içinde çıkıyor sonuç. Sağlık ocağında verirsen ta pazartesiye kalır sonuç muhtemelen. İstersen bi devlet hastanesi aciline de gidebilirsin. Belirtiler adetle aynı oluyor zaten ilk zamanlarda, sen kesinleştirmek için kan ver. Hayırlısıyla gebelik varsa kanda çıkar zaten şuan sonuç

Benim de 2 şubat test yaptım pozitif yarına randevu aldım doktora gideceğim. Şu an test yapsanız çıkar büyük ihtimalle

TugceOrak teşekkür ederim canim aslında pek umudum yok neden niye sorarsan hani pek kasık ağrım falan yok ama olabilir mi bilmiyorum inan artık negatif görmekten ne yapacağımı da şaştım

Tubamrt ya tebrik ederim canım 🌸 Dediğim gibi pazartesi yapmıştım ama çıkmadı o yüzden beklemek istedim sen başka testt yapmış mıydın bide testinin resmini paylaşır mısın benimle

A_nuur19 inşallah gönlünden geçen hayırlısıyla olsun canım 😊♥️

Ayperi11 ya negatifse 🥺off bilmiyorum ya kararsızlık içerisindeyim değişik duygular bilmiyorum yani negatifse her türlü görücem ama umutluyum napsam bilmiyorum pazartesiyi bekleyim dedim hani 10 gün gecikme falan oluyor varsa çıkar

Kızlar yazinn ya

A_nuur19 benimde belirtilerim boylehdi varsa suanda cikar haberin olsun ama istersen yinede bekle

Benim bat 2 3 gün önce erken gebelik testi negatifti. Salı günü tekrar kaset test yaptım pozitif. Varsa çıkar.

A_nuur19 benim de 3 Şubat bende hala olmadım kasık ağrısı ara ara oluyor göğüs hassasiyeti var bilmiyorum iki gün önce test de yaptım ama net çıkmadı gölge gibi bişey çıktı teste de guvenemedim biraz daha bekleyelim diyorum herşey nasip ya inşallah güzel haberler seviniriz 🤲

A_nuur19 erken gebelik testi yaptıysan çıkar silikte olsa

A_nuur19 bekle canim bekle en iyisi zaten acele etme insallah gonlunce olur🥰

Egemom07 tebrik ederim canım.Evet çıkar da tam netleşsin diye bekliyorum bide artiik negatif görmeye alışmışım hep öyle görcem zaten diyee yapmak istemiyorum🥺

mucizemom8 Amin inşallah canım.Golge varsa yenidir hamissindir inşallah 🌸. Pazartesi yapmayı düşünüyorum ben bakalım