Bat 2 Şubattı ve hala olmadım adet olacak gibi ağrım belirtim de yok sadece bel ağrısı oluyo o da çok değil sabahları sık idrara çıkma var akıntı var şeffaf 3 Şubat test yapmıştım yoktu hala da olmadım biraz daha bekleyip test yapmak istiyorum olmazsan inşallah 🌸Dua edin bebişlerim ya
Kızlar hamile miyim acaba ya 🥲
A_nuur19 kuzum en temizi kan ver, durumun müsaitse özelde 1 saat içinde çıkıyor sonuç. Sağlık ocağında verirsen ta pazartesiye kalır sonuç muhtemelen. İstersen bi devlet hastanesi aciline de gidebilirsin. Belirtiler adetle aynı oluyor zaten ilk zamanlarda, sen kesinleştirmek için kan ver. Hayırlısıyla gebelik varsa kanda çıkar zaten şuan sonuç
Benim de 2 şubat test yaptım pozitif yarına randevu aldım doktora gideceğim. Şu an test yapsanız çıkar büyük ihtimalle
A_nuur19 inşallah gönlünden geçen hayırlısıyla olsun canım 😊♥️
Bence bir test yapın
Üstte kal
⬆️⬆️
Kızlar yazinn ya
A_nuur19 benimde belirtilerim boylehdi varsa suanda cikar haberin olsun ama istersen yinede bekle
Benim bat 2 3 gün önce erken gebelik testi negatifti. Salı günü tekrar kaset test yaptım pozitif. Varsa çıkar.
- Düzenlendi
A_nuur19 benim de 3 Şubat bende hala olmadım kasık ağrısı ara ara oluyor göğüs hassasiyeti var bilmiyorum iki gün önce test de yaptım ama net çıkmadı gölge gibi bişey çıktı teste de guvenemedim biraz daha bekleyelim diyorum herşey nasip ya inşallah güzel haberler seviniriz 🤲
Liddle_mom Çıkar da tam netleşsin diye bekliyorum canım adet falan olursam diye de bekliyorum öyle yani
A_nuur19 bekle canim bekle en iyisi zaten acele etme insallah gonlunce olur🥰
mucizemom8 Amin inşallah canım.Golge varsa yenidir hamissindir inşallah 🌸. Pazartesi yapmayı düşünüyorum ben bakalım