Sazenin Esrakzly yaaa dimii bende çok merak ediyorum 🥹 ultrasonda dudakları aynı babası köfte dudak gözüküyor 😅 doğunca kime benzeyecek nasıl bi bebiş olacak ben nasıl bi anne olcam 😇 hepsi merak konusu
Sazenin Adenin_annesi1 Rabbim kolaylaştırsın inşallah bi nefeste doğur sağlıcakla 🌸 bazı bebişler yerlerini çok seviyor😅
Sazenin Mrsacar ay hadi inşallah Rabbim o günleri de göstersin, sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de🥰🌸
Sazenin hivda36 ay tam geçmiyor hiç dediğim günler 🤭 bi anda düğüm gibi çözülüyor sanki ama. Sağlıkla büyüsünler ✨️
Sazenin Ayse_Tfkc oğlanlar erken gelir beklemez öyle çok der benim annem de🤭 son güne kadar beklemeye niyetli galiba 😅 sağlıkla gelsin🌸
Sazenin caglaoztrk bana da öyle geliyor bi 10 gün önce gelir gibi 🤭 sağlıkla gelsinler tabi mühim olan o 🌸
Hasna77777 Liddle_mom son 34 bütün duyguları bir andan yaşıyorum desem yeridir korku heyecan mutluluk kavuşma telaşı acaba yetebilecek miyim korkusu daha neler neler 🥹
Sazenin Hasna77777 yaaa evet hem kaygı hem mutluluk hem heyecan tüm duygular yükleniyor 🥲 bu korkuyu yaşamak bile ne kadar iyi bi anne olacağının işareti 🥰 sağlıkla gelsinler 🤍
Catperson Sazenin şafak 250 😂😂😂 Şimdilik sadece kilo kontrolü ve isim konusundaki hazırlık yapıyorum ben.😂
Sazenin Catperson cinsiyeti belli oldu muu🫠 sanki hiç geçmeyecek gibi günler ama sonra bi anda bitiveriyor gibi😶🌫️ hayretle bakıyorum göbeğime ne ara bu kadar büyüdü diyeb😅