Sazenin SunaKzl oo tam yaz bebişi 🤩 yengeç iyidir 😇 99dan geriye say da bak nasıl geçecek o günler hemen 🤭
Sazenin Hasna77777 yaaa evet hem kaygı hem mutluluk hem heyecan tüm duygular yükleniyor 🥲 bu korkuyu yaşamak bile ne kadar iyi bi anne olacağının işareti 🥰 sağlıkla gelsinler 🤍
Sazenin Catperson cinsiyeti belli oldu muu🫠 sanki hiç geçmeyecek gibi günler ama sonra bi anda bitiveriyor gibi😶🌫️ hayretle bakıyorum göbeğime ne ara bu kadar büyüdü diyeb😅
Catperson Sazenin ahaha yok canım daha keseyi bile göremeyiz 4+2 bugün😁 Zaman geçmiyor gibi geliyor bana da şimdi daha öğreneli bir hafta bile olmadı oysa sabırsızlanıyorum.
Sazenin Catperson kız daha minik susam kadarcıkk🥹🤩 yumurtlamadan sayıyorsun herhalde çünkü son adet tarihinde 4. Haftada yakalamanın imkansız 😅 inşallah keyifli bir hamilelik geçirirsin🥰
Catperson Sazenin evet susam kadar😂😂😂 teşekkür ediyorum senin de keyifli bir hamilelik doğum ve annelik sürecin olur dilerim ki💓
Kaannur Son 76 kızımla inşallah ama ikinci sezeryan olacağı için büyük ihtimal 38 de alırlar Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın inşallah 🙏💖
asel_meva_ Hamileee evet üçüncü sezeryanı olacağım için korkuyorum bide çok duygusalım herseye ağlıyorum .sende durumlar nasıl :)