Sazenin isimsizdir kız sağlıklı olsunlar da, koç daha inatçı o daha korkutuyor beni 🤭 ben başak burcuyum balıkla iyi anlaşıyoruz da bakalım
HndnAkdmn Sazenin Kerem bebiş de sağlıkla gelsin inşallah🥰 Rabbim herkese kolay hayırlı bir doğum nasip etsin ❤️🌸
Esrakzly Sazenin gununde gelsinde ama görmek içinde çok sabirsizlaniyorum 😅 saclari var mi tombis mi elleri yanakları kime benziyor
Sazenin Esrakzly yaaa dimii bende çok merak ediyorum 🥹 ultrasonda dudakları aynı babası köfte dudak gözüküyor 😅 doğunca kime benzeyecek nasıl bi bebiş olacak ben nasıl bi anne olcam 😇 hepsi merak konusu
Adenin_annesi1 Sazenin teşekkürler sağolun az kaldi evet ama gelesi yok herşey normal normal doğum birde ağrım çok oluyor
Sazenin Adenin_annesi1 Rabbim kolaylaştırsın inşallah bi nefeste doğur sağlıcakla 🌸 bazı bebişler yerlerini çok seviyor😅
Sazenin Mrsacar ay hadi inşallah Rabbim o günleri de göstersin, sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de🥰🌸
Sazenin hivda36 ay tam geçmiyor hiç dediğim günler 🤭 bi anda düğüm gibi çözülüyor sanki ama. Sağlıkla büyüsünler ✨️
Sazenin Ayse_Tfkc oğlanlar erken gelir beklemez öyle çok der benim annem de🤭 son güne kadar beklemeye niyetli galiba 😅 sağlıkla gelsin🌸
Sazenin caglaoztrk bana da öyle geliyor bi 10 gün önce gelir gibi 🤭 sağlıkla gelsinler tabi mühim olan o 🌸