elifbsraaa1 dmom26 canım eczanelerden sürekli alacağına daha uygun fiyata tek seferde awox yada predictor marka sipariş et bence ❤️
Yazmelegi_ dmom26 @elifbsraaa1 normalde regl olunca ilm gün 4 kere felan değişiyodm bugün 1 kere değiştim ne az ne çok anlamdım gitti
dmom26 elifbsraaa1 sağlık olsun kuzum ya kan verdim şimdi allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah
elifbsraaa1 dmom26 yaaa şöyle bi tüylerim diken diken oldu şimdi 😍😭 Rabbim sağlıklı beta artışları nasip etsinn inşallahhh
elifbsraaa1 dmom26 oyyy maşallah maşallahhhhh ❤️😍 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok mutlu oldum ❤️❤️
miniksercemm dmom26 merhaba hayırlı olsun benim de son adet tarihim 19 Ocak yanlış anlamazsınız ilişki hangi günler oldu benim sadece 4 Şubat’ta oldu bu yüzden varsa testte çıkar mı dye merak ediyorum
elifbsraaa1 Gmzle canım kaset test 30 betayı algılıyorsa, erken gebelik testi 10 beta algılar ❤️ sabah erken testle yapmalısın idrara beta hcg daha çok yansıyormuş
Fnurr8 elifbsraaa1 hayır elimde test yok eşime söylemem gerek alması için ama regl olursam umutlanıcak oda . 4 gün bugün hala olmadım kızlar 🥹🥲🥲
elifbsraaa1 Fnurr8 o zaman bekleyeceğiz canımm 🥰 bende annemlerde kalmaya başladım annemden test istedim almadı 😭 merdiven çok indirmiyorlarda kendim gidip almak istiyorum ama tüp bebek sürecindeyim dikkat ediyorum
dmom26 Fnurr8 regl 6 gün kalaa gecikmem yoktu göğüs ağrısı sızısı kasık karın bel ağrısı mide bulantısı