elifbsraaa1 Fnurr8 o zaman bekleyeceğiz canımm 🥰 bende annemlerde kalmaya başladım annemden test istedim almadı 😭 merdiven çok indirmiyorlarda kendim gidip almak istiyorum ama tüp bebek sürecindeyim dikkat ediyorum
Fnurr8 elifbsraaa1 evet okudum sürecinizi. Aman dikkat edin kendinizi strese sokmayın . Sizi tanımıyorum ama içimden bir ses güzel haberler alacağınızı söylüyor. Dilerim kalbinize göre verir rabbim 🌸
dmom26 Fnurr8 regl 6 gün kalaa gecikmem yoktu göğüs ağrısı sızısı kasık karın bel ağrısı mide bulantısı
Yazmelegi_ dmom26 @elifbsraaa1 normalde regl olunca ilm gün 4 kere felan değişiyodm bugün 1 kere değiştim ne az ne çok anlamdım gitti
miniksercemm dmom26 merhaba hayırlı olsun benim de son adet tarihim 19 Ocak yanlış anlamazsınız ilişki hangi günler oldu benim sadece 4 Şubat’ta oldu bu yüzden varsa testte çıkar mı dye merak ediyorum
Busra779 elifbsraaa1 evet doktor bir yumurta önden gidiyor demişti aslında ama niye öyle oldu bilmiyorum ama olmadı sanırım dün test yaptım negatif
elifbsraaa1 Busra779 hayırlısı olsun canım ❤️ Adet gününü bekle bakalım nasipse belki geçte olsa tutunur 🥰❤️
adaveannesi_ Ben de elendim sanırım.. İki kere bilinmedik bi test yaptım bugün de BAT 14 awox erken gebelik yaptım çıkmadı ne yazık ki..