Fnurr8 Bat 8 şubattı 3 gün gecikme var ama test yapmaya korkuyorumm. Sürekli regl olcak gibi karnım ağrıyor gaz sancısı da var bi kaç gündür 🥲🥲 Çok korkuyorum Negatiften imdat 🥺🥺
elifbsraaa1 Seval00seval inşallah canım hala daha testler pozitif ne koyulaşıyor ne silikleşiyor artık saldım bir daha yapamıcam zaten testi yasakladı ailem, ayın 13ünü bekliyorum 🤣
Yazmelegi_ elifbsraaa1 merhaabaa bat 16 demiştim ve biraz önce leke geldi muhtemelen yerlesme kanaması
dmom26 elifbsraaa1 arada böyle aşırı göğüs ağrısı kaşıntısı karın kasık ağrısı var kuzum ya sence kan vereyimmi test yapayımmı
elifbsraaa1 dmom26 canım idrarda bakmadan kan testi verme bence yarın sabah ilk idrarında çıkar varsa ❤️
Yazmelegi_ dmom26 2 gündür bulantim var öncesinde de kasıklarımda ağrı vardıı test yapmamak için zor duruyorum
dmom26 elifbsraaa1 pikassos verdi doktor canım normalde sitolart kullanıyordum ama eczanelerde bulamıyorum diye değiştirdi kullandın mı duydun mu hiç folik asit pikassos diye
Fnurr8 elifbsraaa1 hayır elimde test yok eşime söylemem gerek alması için ama regl olursam umutlanıcak oda . 4 gün bugün hala olmadım kızlar 🥹🥲🥲
Yazmelegi_ elifbsraaa1 Aminn isteyen herkes için güzel haberler versin rabbim ❤️ 13 ünde test yapayim diyorum eğer yerlesme kanamasiysa
elifbsraaa1 dmom26 canım eczanelerden sürekli alacağına daha uygun fiyata tek seferde awox yada predictor marka sipariş et bence ❤️