• Gebelik
  • Sağ da mi sol da mı🤷🏻

Anneler merhaba erkek ve kız.bebek hamile anneler.bebek hareketleri tekmeleri.ne tarfta biz cinsiyeti öğrenemedim daha 20. Hafta solda hep tık tık atıyor .sizde.nasil

Benimde aynı solda atiyir 16 haftalık bende öğrenemedim daha 🥴

Bsra23 Merhaba, biz de 20 haftalik olduk kizimiz olacak inşallah. Genelde sag tarafta kasiga dogru hissediyorum ama solda da hissediyorum hep sagda ya da solda diyemem ama genellikle sagda tepisiyor🥰

Ebrcmal sanki erkek çoğu kişi diyor da sağlık ile gelsinler inşallah 😘

Bsra23 bizim kız hep solda şuanda da sol kasığımdan ayağı çıkacakmış gibi son haftalarda sığamıyor içeriye

Bsra23 benim kız bebeğim ilk günden beri solda hissediyorum 🌸

Bsra23 Hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim inşallah🥰 Benim bu saglikli 2.gebeligim 4 yasinda bir oglum var onda hatirlamiyorum hangi tarafta oldugunu🙈 Oglumun hareketlerini 17.haftada hissetmeye baslamistim, kiziminkileri 15.haftada yavas yavas hissetmeye basladim. 2.cocukta daha erken hissediliyor diyorlar ama gun icinde o haftalarda cok hareket hissetmiyordum 2 haftadir hareketleri cok daha net.

Girlmama oyy maşallah 🥹 sağlık ile gelsin bende.bilemedim ya hep.solda atışları yapıyor pıt.pit hissediyorum

Eceunverkanra amin inşallah Allah bağışlasın 🥰 benim.de ikinci.ama oğlum var bende hatırlamıyorum o yüzden bide eşim tarafı hiç kız yok hep erkek iki asırdır oyuzden spriz olur bize.🥰

Bsra23 Allah gonlunuze gore versin saglikla gelsin inşallah🙏🏻 Devlete mi gidiyorsunuz 20.haftada artik cok net belli ediyorlar cinsiyetlerini cunku soylerlerdi ama

Bsra23 sağda solda olmasının cinsiyet ile akalası yok ki…

Bsra23 bebeğim 29 haftalik kız
                  Bildim bileli solda ve çok hareketli Allaha şükür ne durmak biliyo ne durmak 😃😃

Bebek ne tarafi çok severse orda dururmus öyle duydum

Eceunverkanra evet devlete gittim oyuzden öğrenemedim detaylı var nasipse bu ay bundan sonra özele gidiyorum oğlumda da öyle yapmıştım 🥹

Bsra23 yok o değişiyor genelde kasiklarimda oluyor kafası asagidaymis dedi dun doktor tekmeleri her yerde yanı 😂

De25 maşallah maşallah evet pıt pıt atışları hep soldami oldu hissettiniz 🥰

• De25 bunu yanıtladı.
                        • De25 bunu beğendi.

De25 bunu ilk defa duydum 🥹

• De25 bunu yanıtladı.
                          • De25 bunu beğendi.