Duyguyy Mavigozunannesi en azindan bulantin yok iyi bari cok kucagina alma ne olur ne olmaz yardimci olacak kimse yokmu 😊 masallah bi Kiz bi erkek 🥰
Mavigozunannesi Duyguyy var aslında annem yakinimda ama olmuyo işte oda anne kuzusu elbet kucağıma almam gereken durumlar oluyo yolda vs 😍Allah yardık ediyo ama çok şükür evet güzel oldu bir kız bir oğlan sağlıkla gelir inşallah sizin ki ne bellimi cinsiyet
d190516 Duyguyy 15 haftalığız mide bulantım hiç olmadı çok şükür 🙏🏻Ama mide yanması genelde oluyo normalde de reflüm olduğu için cinsiyetimiz erkek Aslanımız yolda 💙🦁
BurcuKurtSorgu Size de sormak istiyorum. 14. Haftaya girdik daha kontrole 2 hafta var. Karnım biraz çıktı gibiydi 64 kilo olmuştum ama bugün 63 kg ve karnım küçüldü gibi geliyor. Acaba gaz mıydı? Bir de hissetmiyorum ya daha; hafif göğüs ağrısından başka bi belirtim de kalmadı. Göğüslerimin rengi değişmedi ne bileyim iyi mi kötü mü kafamda birsürrü soru ve endişe. Siz de benzer şeyler yaşıyor musunuz benden ilerdesiniz ☺️
Duyguyy BurcuKurtSorgu normal her insanda farkli belirtiler gosterebilir canim benim gazdir da ondan buyuk ihtimalle
eceuzay Duyguyy cikolata yedim girdim ayrani bilmiyordum bebek cok hareketli bacaklarida acikti ama kordonla birlikte hareket ediyor surekli kac haftadir ayni durum baska doktora ciksam mi diye dusunuyorum
cavbella Duyguyy aaa bunu bilmiyordum her gün içerim o zaman ben. Günde iki tane içmek fazla mı gelir zararı olur mu acaba
Senanuurrr Nezahatozen Duyguyy 16 +1 olduk mide bulantım azaldı ara ara oluyor eskısi gibi degil cinsiyet erkek 💙