Ilkheyecanim Duyguyy 16 haftalık olduk bugün azaldı baya bulantılarım sabahları biraz oluyo sadece 14. Haftamızda öğrendk cinsiyetimizide oğlum geliyor inşallah hayırlısıyla💙
NSBKRM 15+3 haftaligm hic bulantm olmadi ama bu aralar migde yanmasi oluyo allahin izniyle oğluşumuz olucak 😊
Tubamsl Bizde 15+2 olduk çok şükür şikayetlerim azaldı 😇 mide bulantım çoktu ama artık geceleri oluyor o da eskisi gibi rahatsız eder derecede değil cinsiyeti geçen hafta öğrendik erkekmiş 💙
GamzeAltndas Duyguyy Mide bulantısı , sabah kusmaları devam ediyor ne yazikki , cinsiyeti cumartesi günü inşallah ogrenebilirsem ogrenicem . Sabırsız bekleyiş sanki zaman gecmiyor 🤭☺️❤️
aylaacetin Duyguyy bendede bazen istifra oluyo bulantıdan değil ama bu yanmadan dolayı midem ağrıyo ilaçlarda bir işe yaramıyo napıcam bilmiyorum 🤦🏼♀️
cavbella aylaacetin bana da doktorum yanma için reflü falan var mıydı dedi ama bugüne kadar mide yanması mide rahatsızlığı nedir bilmezdim hamileliktendir diye düşünüyorum
aylaacetin Duyguyy doktorum dahiliyeye git dedi reflü veya gastrit vardır dedi hamilelikten önce hiç bişeyim yoktu ama 🤷♀️
aylaacetin cavbella evet benimde büyük ihtimal hamilelikten ama doğurana kadar böyle geçmez çok kötü 😔
Serenimooo Duyguyy 16+6 olduk bende mide yanması başladı bazen kafayı yicek gibi oluyorum ama çekecez mecbur 😌