Duyguyy cavbella soda icmek bebegi irilestirirmis bunu ogrenmistim ilk zamanlar gunde 1-2 tane iciyodum ama ondan da tiksindim
cavbella Duyguyy aaa bunu bilmiyordum her gün içerim o zaman ben. Günde iki tane içmek fazla mı gelir zararı olur mu acaba
Gozde_coskun Duyguyy 15+5 iz haftaya pazartesi ıns cınsıyetı sylucek doktorumuz. Allaha şükür bır sorunum yok calıstıgım ıcın artık yoruluyorum okdr 2 ayda yasadıklarımın ucup gitti sankı bu dönemde 😊
Handeli Duyguyy inşallah günde bir defa içilen soda sayesine bebekler doyunca gazsız oluyormuş bende başladım deneyen arkadaşlarım var tavsiye ederim
Duyguyy Handeli benimde bi tanidiga doktor onermis bebegi irilestirir kilo aldirir demis gazsizligi duymadim ama dogunca bi cay kasigi kadar verirsen gazsiz olur die biliyorum
Duyguyy aylaacetin internetten flaan bakiyorum iyi gelecek bise bulamiyorum ilik sut diolar ama sutten de tiksiniyorum ve sadece yanma degil gunde 8-9 defa istifar var bende bide
Pelnm Kızlarr merhaba forumaa yeni katıldım uygun yer neresii bilmiyorum ama size danışmak istiyorum. Hamileliğimde 13 haftanın içindeyim ve çok afedersiniz bu sabahki ilk idrarımda köpük farkettim herhangi yanma şişlikk yok vücudumda daha sonra köpük görmedim aynı durumuu yaşayan var mı aranızdaa?
aylaacetin Duyguyy bendede bazen istifra oluyo bulantıdan değil ama bu yanmadan dolayı midem ağrıyo ilaçlarda bir işe yaramıyo napıcam bilmiyorum 🤦🏼♀️
eceuzay Bizde 17+4 olduk bu sabah doktordaydik bacaklarinin arasinda kordon var hala ogrenemedik cinsiyetini artik 21. Haftada detaylida ogrenebilcez sanirim 😞 migde bulantim ve yanmasi yok fakat hic gecmeyen bas agrilarim var bunaldim artik her gun her gun
Duyguyy eceuzay amoo ulturasona girmeden bi ayran icseydin cikolata yesydin keske bas agrisida zor Allah hepimizin yardimcisi olsun 😞
Mavigozunannesi 18 haftaligim bulantı ilk aylar oldu şükür şuan bisey yok sadece 1 kızım var çok is yapıp kızımı da ister istemez kucağına alıyorum belim agriyo kızım da küçük çünkü 27 aylık cinsiyeti erkek bu arada
Duyguyy Mavigozunannesi en azindan bulantin yok iyi bari cok kucagina alma ne olur ne olmaz yardimci olacak kimse yokmu 😊 masallah bi Kiz bi erkek 🥰
eceuzay Duyguyy cikolata yedim girdim ayrani bilmiyordum bebek cok hareketli bacaklarida acikti ama kordonla birlikte hareket ediyor surekli kac haftadir ayni durum baska doktora ciksam mi diye dusunuyorum