slcn_mom gözünüz aydın darısı başımıza 💖 kesikler ve doktorun yaptığı kesi için dikiş atarken uyuşturuyorlar mı? Kesi yaparken acıdı mı?

Altin23 uyuşturuyorlar. İlk önce uyuşmadı için iğne yaptı ama ben doğurmak üzereydim o yüzden uyuşması için beklemeye zaman yoktu iğneği yaptı ve hemen kesi attı çok aşırı acıdı diyemem. Sızısını hissettim biraz o da anlıktı. Dikerken de sadece diktiğini anlıyorsunuz ama acı sızı hissetmedim ben tamamen uyuşmuştu orası.

Altin23 teşekkür ederim Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşınıza kolay doğum nasip etsin inşAllah 🥰🌸💖

slcn_mom Sağlıkla büyüsün minik inşallah sancı çektiğin zamanlar da yanında eşin falan ailenden birisi var mıydı? Yoksa kimseyi almıyorlar mı bende şehir hastanesi takipliyim ilk doğumum olacak

Sdyee Amin teşekkür ederim 🥰 Yok canım sancı çekerken kimse olmuyor bekleme salonunda bekliyorlar. Arada bir görevliye söyleyip görüşebiliyorsun ama kadın refakatçi olmak zorunda. Babayı bebek doğana kadar almıyorlar. Bebek doğduktan sonra 15 dk görme izni veriyorlar. Geliyo görüyor gidiyo. Ziyaret saatlerinde yine gelip görebiliyor. Zaten normal doğum yaparsanız 24 saat tutuyorlar sadece. Sezeryan da 48 saatmiş.

Karabiber123 evet kendi kendine iyileşti. Benim 20-25 gün falan sürdü sanırım ya ama benim dikişler enfeksiyon kapmak üzereydi. Doğumdan 10 gün sonra kontrole gittiğimde doktor nemli kalmış enfeksiyon kapabilirsin kuru tutmaya çalış dedi ilaç ve krem yazdı gönderdi. Doğumdan sonra bir hafta on gün kadar kaynanamlarda kaldık. Çok fazla havalandıramadım. Bir de size tavsiyem ped çok nemli bırakıyor. Hasta bezinden çıktıktan sonra pedinizin üzerine temiz pamuklu bir bez koyun o nemi alıyor ve pişik olmuş gibi hissetmiyorsunuz. Ben kendi evime geçtiğimde oğlum uyudukça sık sık uzanıp dikişlerimi havalandırdım. Pedin üzerine pamuklu bez koydum. Çok iyi geldi. Enfeksiyon kapmak üzereydi o yüzden biraz uzun sürdü benim dikişlerimin düşmesi. Siz daha iyi bakarsanız daha kısa sürede düşebilir :) Rabbim kolay doğum nasip etsin inşAllah🥰

slcn_mom yaa bende develideyim burda doğum yapmak istiyorum ilk doğumunmuydu seninde odalar tek kişilik mi hijyen duş alabiliyor musun çook merak ediyorum

Eminegurcu Evet canım ilk doğumumdu. Duş alabiliyorsun. Hijyen bakımından temizdi oda. Tek kişilik odalar da varmış ama benim kaldığım oda çift kişilikti.

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Karabiber123 evet canım odaya aldıklarında bakıyorlar ve sabah akşam muayene ediyorlar.

Peki geç mi kestiler kordonu ten tene temas istediniz mi

Birde hastanenin gebelik okuluna falan hiç gittiniz mi

Baharca_04 doğduğunda kestiler beklemediler. Bebeği ilk hemşire sildi başını vücudunu sonra benim üstüme koydular. Biraz üstümde kaldı sonra hemşire aldı üzerini giydirdi.