Hkduman teşekkür ederim 🙃. Normalde sancı çekerken hareket ettiğimde derin nefesler alıp verdiğimde sancıyı hafifletebiliyordum bu güzeldi. Lakin benim bebeğimin suyu azaldığı için sürekli nst ye bağladılar suni sancı verip nst ye bağlamamız lazım dediler. Yatarak sancı çekmek beni en zorlayan andı diyebilirim. Doğum anını kafanızda çok büyütmeyin çünkü sizi son anda doğum sandalyesine alıyorlar. Yani iki üç ıkınmaya bebek doğuyor. Orda her şey bir anda oluyo panik yapmaya vaktiniz olmuyor yani 😅. Çocuğunuz doğdu anda gözünüz ve bütün odağınız o oluyo ve dikiş atılırken aklınız orda olmadığı için çok fazla bir şey hissetmiyorsunuz zaten uyuşturuyorlar. Merak etme canım yeter ki doğum başlasın istiyorsun sancı çekerken. Sonra ebe açıklığa bakıp doğuma hazırsın dediğinde içinden bir oh be diyorsun.dopum başlayınca 10 dk bile sürmedi benim hemen doğdu oğlum. Çocuk doğduktan sonra eşini çıkardılar o da benim canımı biraz yaktı. O kadar karnıma bastırarak aldı o da biraz ağrı olmasına sebep oldu ama dayanılmayacak bir ağrı değildi ve anlık bişeydi merak etmeyin. Rabbim yardıncınız olsun kolay doğum nasip etsin inşAllah🥰💖🌸