[silindi] Ftmky1 dedim ya ilaç iki haftadan sonra değer düşürmeye başlıyormuş 380lerdeydi 50lere geriledi dün, kadın doğumcu doktor diyor ki hamilelikte bazen değişik şeyler olabilir ve sebebi bir türlü bulunamaz, benimki de o hesap sanırım
gmz_cpkn_96 12nur_ yaa bayanlar bende 26 haftalık hamileyim üç gündür ellerim ve ayaklarım ciddi anlamda çok kaşınıyor gece uykudan uyanıp ayak tabanlarımı ve ellerimi kaşıyorum çok zor uyuyorum acaba bende de mi böyle bir durum var
Razismom [silindi] değerleri hatırlamıyorum açıkçası doktor direk doğuma alınacaksın dediği için kaynar sular döküldü… Bende fazla kaşıntı vardı artık kanıyordu cildim resmen
gmz_cpkn_96 [silindi] yarın sabah kadın doğuma randevu aldım gidip şikayetimi anlatıcam üç gündür bu durumdayım sadece şiddetli el ayaklarda hatır hatır kaşıntı yaşıyorum
12nur_ [silindi] bende diz dizimin arka ve üst bavakkarda kollarimda da dirsek üstünden omzuma kadar kaşıntı var birde karnım
Tugba2794 gmz_cpkn_96 kolestaz gecırmıs bırı olarak söyluyorum tenınde kabarma falan olmuyor normal cildin kasınıp durur gecelerı artıs gosterır kabaranlar ise tahrısten falan olmustır cok sıddetlı kasınıyordu insanı deli eder
Egee03 Bsbnkz ursactive diye hap verdi kullandıgum zaman geçiyor kaşıntı unutursam başlıyor yeniden kaşıntı
mdebol Ftmky1 bu konu hakkında bilgisi olan var mı kaşıntı başlaması ya da tekrar başlaması değerin yükselmesi ile alakalı olabilir mi ilaçlarımı saati saatine kullanmama rağmen bugün kaşıntım başladı
Ftmky1 mdebol bazen başlayabiliyor ne yediniz farklı olarak yediklerinize çok dikkat edin ben bir dilim baklava yedim yeniden başladı sonra sebze tükettim geçti