Ftmky1 mdebol bazen başlayabiliyor ne yediniz farklı olarak yediklerinize çok dikkat edin ben bir dilim baklava yedim yeniden başladı sonra sebze tükettim geçti
mdebol Ftmky1 farklı olarak çiğ kabak çekirdeği biraz fazla basmati pilav yedim onlardan olur mu acaba
12nur_ Merveogulganmis bende de bazi yerlerimde sivikce gibi olmaya başladı carşamba günü tekrar gidicem kan testleri o zamana anca çıkacak bakalim nolcak
12nur_ Ssaree evet göbeğimde de var catlaktan dolayi kaşıntı oluyo ama vücudumda oluşan kizariklik vs karnimda da var kasintidan dolayo
12nur_ [silindi] sarilikta görünüyorsa gitmelisinnbence bekleme ne oldugunu bende tam biomiyorum ama belirtilerinde sarilik da var çünkü
12nur_ Ftmky1 banada acik acik bebegimin ölebilecegini söylediler şu an 35. Haftamdayim doktor bana bunu soyledi demedi yani erken doğum yaoariz vs
12nur_ Razismom oy maşallah deneyimli biri olarak nasil ilerlediniz bu durumda benim safra temiz çıktı kani bekliyoruz şimdi
12nur_ [silindi] bende diz dizimin arka ve üst bavakkarda kollarimda da dirsek üstünden omzuma kadar kaşıntı var birde karnım
Ftmky1 mdebol pilav ve makarna yememeye çalışın baharat acı ekşi salça tüketmeyin dikkatli beslenmek çok önemli gerçekten
mdebol Ftmky1 aslında gebelik şekerimden dolayı çok oldu bunları bırakanı ama dün biraz salçalıydı yemek belki ondan oldu daha da dikkat etmek lazım belki siz kaç günde bir kan veriyorsunuz ast alt için
mdebol Kızlar bir de ben size bir şey daha soracağım kolestazda idrar rengi çok sarı oluyor ve dışkı rengi de çok açık oluyor duydunuz mu bilmiyorum ilaçla birlikte bu durum sizde düzeldi mi ben de ilaca rağmen hala aynı
mdebol [silindi] benim alay 42 alt 84 safra açlık geçen hafta 23.70 di bugün bebeğin hareketleri biraz yavaşladı hareket ediyor ama şiddetli azaldı yani daha güçsüz gibi sizde de oluyor mu bu durum