Gizem1504 yok söylemedim niyetim fetal dna testle cinsiyet öğrenene kadar söylememek ama bakalım dayanabilecek miyiz 🥹🥹 gece uykusuna geçerken halen yanında yatıyorum göğsüme karnıma yatmayı çok seven bir çocuk veya dışarıda yorulunca kucak ister oyüzden birkaç gündür biraz korkuyorum ama çaktırmıyorum 😀
🙂↕️İkinci kez anne olma adayı olarak geri döndüm
MadameHappy34 aminn cümlemizinkini🤍
momkrm19 benm ilk 3 ay dikkat etmem gerektiği için söyledim hem bana baya yardımcı oluyor o olmasa zaten olmazdı😍💜 canları sağolsun inşallah dayanabilirsiniz :) çok teşekkür ederim rabbim şimdi nasip etti sonu güzel olsun🤍
MadameHappy34 İnşallah Allah kolaylık versin 🥰 Sağlıkla gelsin minnoş
MadameHappy34 şimdilik çok erken olduğu için bir sorun yok sırt ağrısı ve kasık ağrısı var sadece 😌
MadameHappy34 farklı olur bu inşallah🙏🏻
MadameHappy34 27 yaşındayım bende 😍
MadameHappy34 amin İnşallah sizde inşallah 🥰❤️
MadameHappy34 teşekkür ederim balımm
MadameHappy34 maşallah sağlıkla doğsun inşallah ben ikinci bebeğime ilk bebeğim 15 aylikti gebe kaldim üçüncü cocuguma ikinci 10 aylikken gebe kaldim 😅😅😅
MadameHappy34 benim oğlum da 21 aylık ve 17 haftalık gebeyim canım ☺️ bizi ne bekliyor çok merak ediyorum 😉
Deniz2953 Ay MasaAllah zor olmuyor mu?
MadameHappy34 ev işlerine yetişemiyorum sadece 🥰
MadameHappy34 merhaba ben de bugün öğrendim hamile olduğumu tahminimce 3 haftalık ikinci kez anne oluyorum çok şükür oğlum 30 aylık 2 buçuk yaşında yani😊
Gebelik testi fotoğrafınızı atabilirmisiniz acaba benimkiyke karşılaştırma yapıcam o yüzden😊😊
Ben de kan vermedim henüz
MadameHappy34 20 aylık olacak oğlum İkincide 32 haftalık 🫶🏻🥹
MadameHappy34 benim de 4 yaşında oğlum 13 haftalık hamileyim 4 yıl sonra tekrar geldim buraya 😅