• Doğum
  • Doğumu Hızlandıran Şeyler 🤔

Ahsen-01 Ben de herkesin aksine eşim askerde olduğu için 40+4’e kadar beklemek istiyorum ama bebişin karnı önden gittiğinden normal doğum için o kadar beklerler mi acaba

Kızlar devlet hastanerinde çatı muayenesi olmuyor mu ben geçen hafta iki defa gittim ikisinde de yapmadı 39 . haftaya giricez ve kaçıncı hafta da yapılıyor hiç bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim

Yazılanları sürekli yapın hareket yürüyüş merdiveni sıcak duşu
    Dikiş olmaması için masaj var onu da ekleyin tevekkül sabır şart kocayla kavga edince de etki ediyor 😂 benim suyum gelmişti akşama kadar temizlik yapmıştım

Ebrulimebrulim
    Hiç bir şey yapmamıştım hatta hiç bu hamileliğimde ki gibi acaba ne zaman doğuracağım şunu yapim bunu yapim demedim ansızın 39. Haftamda suyum geldi . Bu hamileliğimde 39. Haftamdan beri bekliyorum 39+5 olduk hurma yiyorum hareket halindeyim hala gelmiyor

Larraa, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Hamide_00 ben ilk gebelıktede aynı cok sık yerdım sorun olmadı bu 2. Gebelık canım cok sukur yıne oyle bır sey yok bazı seyler varsayım halk arasında sanırım:)

Ebrulimebrulim
        Sabah 5 gibi suyum gelmeye başladı . Hastaneye gittik sabah 9 da sancım başladı 9 cm açıklıkla saat 4 de kızımı kucağıma aldım . Belki egzersiz vs yapsam daha kısa sürede kucağıma alacaktım bebeğimi bilemiyorum tabiki ama şöyle söyleyim yeni evliydim ilişki sırasında canı yanan biriydim o yüzden benim için normal doğum mucize gibi bir şey olmuştu . Hayatta her şey mümkün ben buna 3 yıl önce tanık oldum ☺️

Beyza_nur2910 ben hiç olmadım ama 39 haftayı geçmiştim 40 felandi sancım var diyerek acile gittim o zaman bakmışlar di acilmam var mı die yoksa devlet yapmio çatı muanesi

Meryeli normal doğum okadar güzel ve basit ki stres yapmadan nefesini kontrol edersen herşeyin üstesinden gelebilirsin normal doğumu isteyen herkes yapabilir.