Yazılanları sürekli yapın hareket yürüyüş merdiveni sıcak duşu
Dikiş olmaması için masaj var onu da ekleyin tevekkül sabır şart kocayla kavga edince de etki ediyor 😂 benim suyum gelmişti akşama kadar temizlik yapmıştım
Doğumu Hızlandıran Şeyler 🤔
Ebrulimebrulim
Hiç bir şey yapmamıştım hatta hiç bu hamileliğimde ki gibi acaba ne zaman doğuracağım şunu yapim bunu yapim demedim ansızın 39. Haftamda suyum geldi . Bu hamileliğimde 39. Haftamdan beri bekliyorum 39+5 olduk hurma yiyorum hareket halindeyim hala gelmiyor
Beyza_nur2910 ben daha dün 38+4′te devlette çatı muayenesi oldum
birsusamtanesiydin normal doğum yaptınız peki açılma vs nasıldı ? Egzersiz yapmadığınız halde . Kolay bir doğum oldu mu ?. Tabi her hamilelik her vücut farklıdır . :)
Hamide_00 ben ilk gebelıktede aynı cok sık yerdım sorun olmadı bu 2. Gebelık canım cok sukur yıne oyle bır sey yok bazı seyler varsayım halk arasında sanırım:)
Ebrulimebrulim
Sabah 5 gibi suyum gelmeye başladı . Hastaneye gittik sabah 9 da sancım başladı 9 cm açıklıkla saat 4 de kızımı kucağıma aldım . Belki egzersiz vs yapsam daha kısa sürede kucağıma alacaktım bebeğimi bilemiyorum tabiki ama şöyle söyleyim yeni evliydim ilişki sırasında canı yanan biriydim o yüzden benim için normal doğum mucize gibi bir şey olmuştu . Hayatta her şey mümkün ben buna 3 yıl önce tanık oldum ☺️
Beyza_nur2910 ben hiç olmadım ama 39 haftayı geçmiştim 40 felandi sancım var diyerek acile gittim o zaman bakmışlar di acilmam var mı die yoksa devlet yapmio çatı muanesi
birsusamtanesiydin evet inş benımde kolay bir doğumum olur ilk gebeliyim 🌷hayırlısıyla inşallah
Meryeli normal doğum okadar güzel ve basit ki stres yapmadan nefesini kontrol edersen herşeyin üstesinden gelebilirsin normal doğumu isteyen herkes yapabilir.
Tugba2794 aynen öyle cnm