• Doğum
  • Doğumu Hızlandıran Şeyler 🤔

Ebemin bana tavsiyeleri 1.38 haftadan sonra ahududu çayı yerine 2 kupa ada çayı içmek 2.bir litre suya 2 çubuk tarçın,10 karanfil,2 kök zencefil atıb 10 dk kaynatıp gün içinde içmek (her gün düzenli yapmak) 3.Eşle cinsel ilişkiyi artırmak 4.Çömelme,merdiven inip çıkmak,yürümek,esneme hareketleri artırmak

Bol cinsel ilişki Rahime uyarı verdiğinden Pelik kaşlarının hareketi kan akışını arttırdığı için doğum daha hızlı başladığı söyleniyor

Inlg- benim yürüş merdiven inip çıkma yanında eşimle ilişki yaşadıktan sonra nişanım gelmişti akşamına hastaneye doğuma gitmiştim🫣

Inlg- çatı muaynesi bence kesinlikle 😁 3 gün sonra suyum gelmisti film sahnelerinde ki gibi

Benimde 38+5 ananas suyu ,ahududu çayı, hurma merdiven in çık . Cinsel ilişki yaşadığım halde bebis gelmiyor 1 haftadır rahat yapıyorum tık yok valla 🤭

Inlg- bende öyle bekliyordum geç geldi beklemeyin.) akışına bırakın. Canınızda can taşıdığınız son günler. Çocuk doğduktan sonra özleyeceksiniz. ❤️💋

Mlsaa99 çatı öuaynesi çok zor ya bi kere 36 yapıldı çatı darlığıma bakılması için daha da yapılmadı yapılmasın da 😅

Hamide_00 ay 10 gündür yiyorm içiyorm bide üstüne iki gündür grip oldum bir buçuk cm acıklıkla geziyorum ogluş gelmemek için çırpınıyo 😂

Inlg- hızlandırmana hiç gerek yok ben 40+0 da doğum yaptım hareket etmeme rağmen hurma yememe rağmen bir işe yaramadı bebeğiniz ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor bu yüzden günlük rutininize devam edin bence

Hamide_00 benm ikinci dogumum olcak canm valla bende yiyorm içiyorm ilişkide denedm egzersiz falanda yaptm 35+6da sancılandım korkudan sancım gitti bir bucuk cm acıklıgımda var suan 37+3olduk hala gelesi yok😂 kasılıyorm arada sancım var gibi de oluyo ama gelmedi gününü bekliyo demekki diyorm

Inlg- biri yazmıştı buralarda arama çubuğundan arattırın isterseniz çıkar. Tarçın kaynatıp içmek baya tetikliyormuş demelerine göre 🤷🏻‍♀️

Hamide_00 normal canm bakalm işte bebeişin kendisini hazır hissetmesini bekliyoruz artık saglıkla gelsinde tek inaallah canı nezaman isterse gelsin❤️

39a başladık bugün dün çatı muaynesi oldum büyütülecek hiçbir şey yok gerçekten neden bu kadar abartıp korkutuyorlar insanı anlamadım boşa stres oluyor anca çatı muaynesi olucam diye insanlar 5 sn anca sürüyor ve hiç acı falan olmadı bende

Asdftre sizinki kolay olduğu için stres olmamışsınız nesini anlamıyorsunuz gayet acılıydı mesela benimki ağrımaSa neden stres olalım ilkini yapana kadar ben de hiç stres değildim 😂bi de o şekilde durmaktan çekinen insanlar da olabiliyor

Inlg- normal doğum yaptınız mı peki veya doktor çatınız dar falan dedi mi çok acımış ya o yüzden merak ettim doktordan doktora da farkediyor tabi

Sezeryan olacak olanlara da çatı muayenesi yapılıyormuuu