kurkmantosuzmadonna keyfimin-kahyasi-misin kontrole gidince bir sorun bakalım . Bende de oluyor ama bende enfeksiyon var. Bol su içerek atlatmaya çalışıyorum ama sıkıntı
seyma0661 keyfimin-kahyasi-misin bende tüm hazırlıkları 31de hallettim ne kadar erken o kadar iyi. Şuan kolumu kaldıracak halim yok 😂
keyfimin-kahyasi-misin seyma0661 ay en iyisi geçen bı postta gördüm 35 de bile erken demiş üç beş kişi nasıl erkense
keyfimin-kahyasi-misin seyma0661 Temizlogi bile Teksen zor yaparsın şok olmuştum postu görünce Ben 30 dan sonra hayattan çekiliyorum millete bak diye
GulsenUlu 34+4 ile merhaba! 🙋🏻♀️ her sey hazir tamam. Hala iyi durumdayim diyebilirim, calismaya devam ediyorum 😅 dogumu baslatacak seyleri yapmayi iple cekiyorum, cok heyecanliyim 🥰
Hayelllerhayatttlar Hulu61 ahhh ahhh bende aynııı 31 haftalığız şimdi bir an önce hayırlısıyla doğurup sağlıkla kucağıma alıp istediğimi de yiyebilmek istiyorum
ozgmom kurkmantosuzmadonna 33+3 olacağız yarın inşallah. Bacak arası ağrım çok var yatakta dönmek işkence oldu. Mide yanması arttı. Bu haftaya kadar rahattım bu hafta hafiften ağırlaştığımı hissediyorum. Bu günümüze de şükür diyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin☺️
seyma0661 keyfimin-kahyasi-misin 🤣🤣 valla benimde bu aralar detaylı temizliğe giresim var annem ay sonu anca gelir gurbette olduğum için 🥲 ama üşeniyorum temizliğe kalkışmaya hasta vs olurum diye
Zgmrtk kurkmantosuzmadonna 32+5 im bende inanılmaz bir kasılmam var sureklı hareketli surekli krampları var ve alttan sureklı bır zonklama geliyor zaten sabah uyandığım bel agrısı dan bahsetmiyorum ahahaha 😂 bır de benım gobegım asagı indi sız de de oyle mı biraz korkuyorum erken Dogurucam dıye sanırım 😂
elifbusra13 kurkmantosuzmadonna 33 haftalığız hazırlıklarımızı tamamladık bekliyoruz yalancı sancılarım ve bacak ağrılarım var hareketlerim kısıtlanmaya başladı çoktan 😊 2 yaşında bi oğlum var şimdi de Allah nasip ederse kızımı bekliyorum ❤️
epltkp kurkmantosuzmadonna biz de 30+5 olduk. Kuyruk sokumu ve bacak ağrılarıma magnezyum iyi geldi. Akşam yatmadan hemen önce içiyorum sabaha hiç ağrım olmuyor. Doktorunuza danışıp siz de magnezyuma başlayın bence bıçak gibi kesiyor
HazelSeren kurkmantosuzmadonna 33 haftadayız mide bulantısı vardı bugun 5 yaşındakı oğlum hasta bızede gecmesın dıye cabalıyoruz ama nasıl olucak bılmem ıyı gıdıyor suanlık
kurkmantosuzmadonna HazelSeren yaa geçmiş olsun salgın var . Ben de kaptım şifayı iki gündür biraz daha iyiyim . İlaç da kullanamadım
Sinemmm_23 kurkmantosuzmadonna 32 haftalığım aşırı derecede sancım oluyo kramp bel agrısı mide yanması