Dfnsyn kurkmantosuzmadonna 34+4 olduk biz de. Hala izne ayrılmadım çalışmaya devam ediyorum bugün aşırı yorulduğum için ilk kez kasılma yaşadım biraz korktum ama kısa sürdü.
kurkmantosuzmadonna Dfnsyn çok şükür . İşte son haftalara gelince otursak dahi yoruluyoruz . Ne zaman ayrılacaksınız izne ?
Dfnsyn kurkmantosuzmadonna 37 ye kadar çalışmayı düşünüyordum ama artık zor gelmeye başladı, bilemiyorum 🙈 siz
Hasna77777 kurkmantosuzmadonna merhaba allah yardımcımız olsun canım aynı sorun bende de var resmen topallıyorum sol kalçamdan bacağıma inen bir ağrı var basarken canım çok acıyor eşim masaj yapınca rahatlıyorum vücudumuz agırlastıkca baskı yapıyor doğal olarak doktorumun tavsiye ile magnezyum da kullanıyorum azaltmıyor ama alıyorum yine de ama masaj mutlaka yaptır çok iyi gejiyor
Hasna77777 kurkmantosuzmadonna masaj yaptırın eşinize zeytinyağı ile çok iyi geliyor biraz da olsa rahatlıyorsunuz uyumadan önce özellikle bana çok iyi geliyor
Mervemth kurkmantosuzmadonna bendede aynıları var ve sanki iki ayağıma da 5 ltlik su şişesi asılmış gibi ağırlaştım
Edanursoylu kurkmantosuzmadonna 31+3 bende 🌸 astım bronsitim coştu gidiyor bu sıralar üstüne kulak ağrısı grip öksürük derken geçiyor öyle böyle. Gebelik şekeri takibi yapıyorum diyetle dvam 🙈
afra119- kurkmantosuzmadonna 34 hafta ağrımayan yerim kalmadı her yerim ağrıyor valla günler geçmiyor
Reyyan2021 33 hafta kuyruk sokumu ağrısı uykusuzluk mide yanması huysuz bacak ve 3 gündür basur hamilelikte basur olupta iyileşen var mı nasıl bir yol izlediniz
kurkmantosuzmadonna Reyyan2021 ufff birebir aynıları bol su için diyorlar içiyorum ama yok krem isteyeceğim doktora gidince verirse
Selif1x Dfnsyn benim de planım 37ye kadar çalışmak ama bugün konuşurken nefes nefese kaldım, göğsüm sıkıştı her seferinde 🤦♀️ 21 şubatta 37 oluyor, üç hafta dişimi sıkabilmeyi umuyorum 🙏🙏
Selif1x kurkmantosuzmadonna 34+3teyim, geçen haftaya kadar kramplardan adım atamıyordum resmen. Magnezyum hapı ve her akşam yatmadan bir şişe maden suyuyla toparladım bu hafta hiç ağrım olmadı şükür. Magneral diye bi hap vermişti doktor onu kullanıyorum hala
kurkmantosuzmadonna Hasna77777 maalesef eşim yanımda değil şu an işimden dolayı ben ailemin yanındayım annem ameliyat oldu vs yani bana faydası olacak kimse yok
Mahinur-12 Haftadan selamlar aynı şikayetlerim var eksik şeyleri alıp çantamı hazırlamaya çalışıyorum kıyafetler yıkandı utulenecek dolaba yerleştirilecek çok ağır hissediyorum alttan baskı var yürürken çocuk çıkacak gibi hissediyorum hayırlısiyla dogsunlar inşallah 🤲