yeni_anne2 YarenYsrc aminn inşallah Allah razı olsun canım 🤲🌸inşallah görürsünüz tabii hayırlısıyla gelsinler 😊
yeni_anne2 Liddle_mom valla şaka değill yumurta kapıya dayandı diyebiliriz 😂🤣 buralara kolay gelmedik 😎😂
Liddle_mom yeni_anne2 yumurtayi cikarcagin zaman haber et heycanlanfim o kadar zamandir denk geliyoz konusuyoz ama hic bilmiyodum 20 gun kaldigini🤣🤣
yeni_anne2 Liddle_mom aşk olsunn tabiki haber veririm merak etme 😁inşallah hayırlıysa yazmak nasip olur buraya diyer arkadaşlar gibi Valla öyle sohbet etmek güzell sizinle 😊🌸 Sesiz sedasız geldik bu günlere diyebiliriz 😅
Dhdhdbfhfn @YarenYsrc uygulamaya göre son 21 ama sabırsız kızım ne zaman gelmek isterse ben istiyorum ki bi an önce hayırlısıypa sağlıkla kucağıma alayım bir yandan da aynı bedende son günlerimiz üzülüyorum 🥲
YarenYsrc Dhdhdbfhfn önceden kızlar erken gelir derlerdi şimdi erkekleri geçtiler pek geç geliyorlar ama bilemedim inşallah gönlünüzdeki gibi olsun 🥰
Yarenn24 YarenYsrc hayırlısıyla görürsün canım merak etme 🥰 Doğum belirtilerim başladı , ağırlaştım , ağrılarım çoğaldı hatta bebisimin tekmeleri acıtmaya bile başladı ama yakında doğduktan sonra özleyeceğim sanırım bu günleri 🥰