YarenYsrc Doğuma son 99 gün kaldı anneler sonunda 2 basamaklara indik çok şükür 💃🏼 bir yandan heyecan bir yandan korku bakalım nasıl olacak 😁 sizlerin şafak kaç 🥳
aylisinannesi YarenYsrc ayy maşallah canım bizimde 146 gün var 99 ile ilgili konu baslıklarını görüncc ve e cok heyecanlanıyorum insallah bizimde 99 a az kaldı 😘 saglıkla gelsin miniklerimiz Ee hangi hazırlıkları yaptınız
Rumeysaeliz YarenYsrc son 71 ama sezaryen olacağım için 60 diyebiliriz sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🥰🧿
YarenYsrc aylisinannesi inşallah tez ve güzel geçer o günleriniz 🤗 benim ikinci gebeliğim olduğu için pek bir hazırlığım yok ikisi de erkek çünkü son zamanlarda anca bir iki bir şey alırım sadece çok erkenden ağrılarım başladı o yüzden tez geçsin istiyorum 😁
yeni_anne2 Liddle_mom valla şaka değill yumurta kapıya dayandı diyebiliriz 😂🤣 buralara kolay gelmedik 😎😂
asenat-63 YarenYsrc ay son 38 normal doğum için direnen ben sezeryanmi olsam demeye başladım 🙄🤕 korku sardı iyice heyecanda var tabi karmaşığım
YarenYsrc asenat-63 bende aksine sezaryenden çok korkuyorum hiç o ihtimali bile düşünmedim Allah bunu da normal doğurmayı nasip etsin fobim var sezaryene
YarenYsrc Merliii çok az kalmış yoğun olunca zaman çabuk geçiyor fark etmiyorum ama şöyle bi uygulamaya girince ne kadar zaman geçtiğini anlayabiliyorum 🤗
yeni_anne2 YarenYsrc aminn inşallah Allah razı olsun canım 🤲🌸inşallah görürsünüz tabii hayırlısıyla gelsinler 😊
asenat-63 YarenYsrc ikisindende korkmuyorum ama çatı kemiklerim çok sızlıyor bı an önce doğumum başlasa yoksa bu gidişler ssvd’den vazgeçip sezeryana yönelicem
YarenYsrc Flwy34 benim çok uzun süredir kalça, karın ve vajina ağrılarım var beni çok zorluyor maalesef
YarenYsrc Tugceelanaz ne güzel ilk gebelik mi 🤗 ben Nisan olunca anca başlarım mayıs ortası doğum görünüyor zaten