danla2711 Nessee34 ay en mantıklısı kendini dinle😂🥰 nasıl için rahat edecekse öyle yap hem senin erken gelme durumuda var en iyisi hepsini halletmek 🤗
Kur danla2711 Selam canım bizde 22 haftalık olduk greyfurtuz cinsiyet kız 🥰 bende henüz hiçbişey almadım detaylıya girdim birkaç gün önce çok şükür herşey yolundaydı hareketlerini baya net hissediyorum artık. Birdahaki ay alışverişe başlicam ☺️
danla2711 Kur yaaa maşallah süperr🥰 bende 2 hafta önce detaylıda yüzünü görmüştüm herşeyi normaldi boynuna kordonu dolamış ama şuan sağlık sorunu değil dedi doktorumuz 🤗
Mrsacar danla2711 kız isteterek yaptığım bişey değil mide bulantısı ve kusmaktan kilo verdim mşde kanaması geçirdim o kadar kustum ki mide dayanamadı kasılmalara 🤷🏻♀️
danla2711 Mrsacar yaaa😐 ay çok geçmiş olsunnn çok zor benimde midem kasılıyordu safra kusuyordum çok şükür benimki o kadar zorlamadı geçti
danla2711 Liddle_mom ahaha doğru gerçi 😂eşimin kalbi ve diğer organları da sağda bende rahim tersliğide var böyle anne babadan bu çocuğun normal olması mucize olur zaten 😂😂😂
Liddle_mom danla2711 hahahaah bizde ayni seyi soyluyoz ben deli esim deli bizim bebede oyle olacak diyoz bazen hareketlerini izliyoz diyoki normal degil iste bak gotu basi durmuyo deli diyo🤣🤣🤣🤣
Liddle_mom danla2711 massallah ya cok alistim simdi bu hallerine bakalim dogurduktan sonra nasil oluyo🙃
danla2711 Liddle_mom ayy bi boşluk hissederiz bence karnımızda olur hep elimiz🥹🥰 ama çok şükür Allah nasip ederse yanımızda olacağı için önemi yok 😍
Sibel98 danla2711 bizde 19+1 günlüğüz cinsiyeti gostermiyordu sonunda bugün öğrendik😂 Kız geliyor🤰🏻 1 oğlum var 1de kızım olucak Allah’ın izniyle🥰 daha bı hazırlık yoktu tabi ogrenir öğrenmez biseyler aldık hemen 😂
danla2711 Sibel98 ayyy hayalimm🥰🥰 maşallah benimde şuan Allah nasip ederse sağlıkla oğluşum gelecek 2.de Sağlıklı bir kızım olur inşallah 🤲😍