Galiba artık bende hamileyim🥹
Sunsun9 hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım Rabbim yüzünü güldürsün 🌸
Gizmmis üsttekinde tam göremedim ben ama evet alttakinde belli canım. Ne kadar var regl gününe
Gizmmis ayyy dün benim de böyle çıktı ya testin markası ne acaba bende görüyorum buarada
mucizemom8 doctor days haftasonu direk negatif çıkmıştı dün üstteki bugünde alttaki fotoğrafta ki gbi çıktı
Gizmmis benim de aynı marka bende dün yaptım bu şekilde hala bekliyorum başka test yok elimde bir kaç gün daha bekleyim dedim bakalım artık nasip
mucizemom8 valla bende yapmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum normalde niyetim 12 şubata kadar bekleyip eğer pozitifse eşime 14 Şubat hediyesi vermek ama kendime engel olamaıyorum 🙊
- Düzenlendi
@Gizmmis bu şekilde çıktı benimde dün
Gizmmis sizi çok iyi anlıyorum bende sabırsızim malesef hala olmadım ama kasık ağrısı göğüs hassasiyeti var bakalım nasip artık diyorum 🤲
Gizmmis benim regl den 2 gün önce negatif çıkmıştı 1 gün geçti sonra pozitif oldu canım. Bekle bir kaç gün daha ya da kan ver canım
mucizemom8 en iyisi 4-5 gün daha beklemek ya regl olcaz ya bebişler gelecek ☺️
mucizemom8 benimde sol kaşığımda ara ara batma ve aşırı ishalim var bunlar da belirti sanırım değil mi
Gizmmis kesinlikle böyle çok strese giriyorum beklicem artık inşallah sağlıkla kolaylıkla nasip olur bizede 🤲😇
Gizmmis evet bunlar da gebelik belirtisi benim de sol kasığım da ağrı var kabızlık var ama çokta umutlanmakta istemiyorum nasip kısmet bekliyeyim bakalım 😇🤲
mucizemom8 ilk bebeğiniz mi
Gizmmis nasip olur da sağlıklı olursa ilk olucak inşallah daha önce üç kaybım var