busra2512 Melisafurkann Amiiin amiiin inşallah Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın güzelim 💐 pazartesi günü ilçe de kadın doğum doktoru var oraya gidecem hem tekrar kan veririm hem kese görünüyor mu diye muayene olurum artık
NNewbabyy Melisafurkann amin inşallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre nasip etsin kolaylaştırsın
busra2512 2boysmother açıkçası belirtim yoktu diyebilirim sadece göğüs sızım vardı o da regl olacağım zamanda oluyordu. Bat 2 şubattı ben 31 inde test yaptım negatif çıkmıştı umudumu kesmiştim. Sonra baktım 3 ü oldu hala regl olmadım test yaptım öyle çıktı
Zliha01 Kızlar adetime 6 gün kala kan negatif çıktı bat 10 Şubat sizce pozitife döner mi bu gün ciddi kasıklarım ağrıdı acaba daha yeni mi beta yükseliyor diye düşündüm sabahtan beri adet olacam diye kontrol ediyorum ama bişe yok hala
busra2512 Zliha01 benim bat 2 şubattı ayın 31 inde kaset test yaptım negatifti ayın 3 ünde yaptım pozitife döndü. Hep bi umut olabilir bence 🌺
busra2512 Melisafurkann biz eylül ayından bu yana istiyorduk. Ben her ay olmadı diye çok üzülüyordum. Takvimden yumurtlama takip ediyordum ve akıntıdan falan da anlıyordum. Öncesinden muayene olup folik asite de başlamıştım zaten. Arkadaşım bu ay benim için ovülasyon dener misin ama kendini de artık serbest bırak bi tane evladım var zaten diye düşün dedi. Ben yaptım ve yine umutsuzdum ama bi anda oldu 🥹🥰
Liddle_mom busra2512 ay hadi gozun aydin 2 gundur bekliyodun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin🤍🥰
Melisafurkann busra2512 ayyyyy maşallah canım darısıda bana ve olmayanlara inşallah yumurtlama testiyle mi kaldın peki herhangi bir takviye aldın mı
Gizmmis @busra2512 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Bende hissediyorum bu ay tuttu bence 🙏🏻 bi ara vazgeçmiştim bu ayı adam akıllı hiç değerlendiremedik aslında ama sanırım boşverince oluyo ☺️ inşallah güzel bir 14 Şubat hediyesi olsun🙏🏻
busra2512 Gizmmis amin inşallah 💐 ama evet gerçekten kafadan atmak lazım zor oluyor düşünmemek ama sonunun güzel olması için stres olmaması lazım. İnşallah vardır Rabbim gönlünüze göre versin 🤲🏻🌸
Sunsun9 busra2512 bebişiniz hayırlı olsun benim de artimed kaset testim bu şekilde sizin kaçıncı dakikada bu kadar belirginleşti
busra2512 Sunsun9 ilk 15 20 sn içinde sizinki gibi oldu 2 dk içinde de belirginleşti canım. Sende de var çizgi görünüyor. Senin ne kadar sürede belirginleşti
busra2512 fatmakyn amin amiiin bence de kimse rahat olmamalı 😂😂 benim bi tane de oğlum var mesela bu gecem uykusuz geçti ateşlendi çünkü 🫣😀
Gizmmis busra2512 Üstteki dün alttaki bugün sanki koyulaşma var gbi dünden bugüne demi bir bakarmısınız
Sunsun9 busra2512 benim de 2 dk içinde silik çizgi çıktı 10 dk da belirginleşti canım. Kan verdim sonuç bekliyorum inşallah vardır