2iz-Annesi Babyandmoms ben tüp Bebek yaptirdim ilk deneme. İki embryo iki Bebek tutundu transfer den on gün sonra kan dediler tabi ben bekleyemedim beşinci gün çok silik zor görünüyordu ertesi gün onur gün hep tekrarladım belirgin oldu
2iz-Annesi Sudesahin_23 ben tüp Bebek yaptirdim ilk deneme. İki embryo iki Bebek tutundu transfer den on gün sonra kan dediler tabi ben bekleyemedim beşinci gün çok silik zor görünüyordu ertesi gün onur gün hep tekrarladım belirgin oldu
minigim__1 Babyandmoms böyleydi kan verdim beta 262 çıktı Perşembe gidecegim bakalım inşallah sizinde vardır sağlıkla gelirler
Babyandmoms minigim__1 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler bekliyorum sizden de bende yarın sabah kan vericim aile hekiminde gece çıkar nasip olursa
hilookoo Babyandmoms biraz daha beklemelisin bence kesin sonuç tabi ki hastane de kan tahlili yaptırmak
Sleppy Babyandmoms ben iki kızımda da böyle ögrendim canm bitane bebişim de karnımda öldü onuda böyle öğrenmiştim
EbSa Babyandmoms benimde böyle çıkmıştı evelsi gün beta verdim 150 civarı çıkmıştı bir hafta sonra tekrar verdiğimde bayağı yükselmişti daha sonra zaten 6. Haftada kontrole gidince kalp atışınıda duyduk 🫶🏼
Babyandmoms EbSa ay ne güzel sağlıcakla kucağınıza alın ,bende yarın sabah kan vericim bakalım varmı yok mu öğrenelim
Babyandmoms Kızlar sabah kan vermiştim 0.5 maalesef 8 gün geçikti regl silik çizgi görmüştüm hayallerim suya düştü
Karakurt Babyandmoms benım aynısıydı canım dijital test yaptım 1-2 haftalık çıkmıştı suan 34 haftalığız
Nuriay Babyandmoms Babyandmoms canim bende bi qarip cok normal olmayan sekilde adet oldumiki gun oldu kesti 2 gun hicbisi yok tekrar iki gun adet gordum kesti yine. normalde bugun adetimin 7 ci gunu. ama kesinlikle anormal bi adet. bu sabah ayni marka test yaptim cikmadi aksam tekrar yaptım çok silik cikti