2iz-Annesi Sudesahin_23 ben tüp Bebek yaptirdim ilk deneme. İki embryo iki Bebek tutundu transfer den on gün sonra kan dediler tabi ben bekleyemedim beşinci gün çok silik zor görünüyordu ertesi gün onur gün hep tekrarladım belirgin oldu
2iz-Annesi Babyandmoms ben tüp Bebek yaptirdim ilk deneme. İki embryo iki Bebek tutundu transfer den on gün sonra kan dediler tabi ben bekleyemedim beşinci gün çok silik zor görünüyordu ertesi gün onur gün hep tekrarladım belirgin oldu
a_burcu_bur 2iz-Annesi hayırlı olsun, kaçıncı gün embriyosuydu acaba. Bi de hangi testi acaba, erken gebelik testi mi normal test mi
glbrn48 superstar_00 ben 3 ay adet görmemiştm bi kez kan testi yapmştm bişey çıkmamıştı en son hiç ihtimal vermezken silik çizgi oldu kan verdm düşüktü beta snra bi daha yaptm yükseldi
2iz-Annesi a_burcu_bur teşekkür ederim 5.gun embryosu benim yirmi tane toplandı yumurta bu arada pcos var 14 dollendi 7 dana çok iyi kaliteli oldu iki koydular beş kalanı dondurdum ne olur ne olmaz diye
a_burcu_bur 2iz-Annesi kaçıncı günden başladınız teste, net sonuç hangi gün çıkmış oldu, tebrikler 👏🥰
2iz-Annesi a_burcu_bur 2 Ocak trasefer oldum on gün sonra kanda gebelik dediler ben duramadim transferden beş gün sonra yaptım hafif çizgi gördüm sonra cuma yaptım net çıktı eşime supriz yaptım Pazar günü de kanda öğrendik şükür