Tesen Basemode Benimki de baya rahat gelmiyor. Az önce otururken kasığıma birşey saplanır gibi oldu heyecanlandım ama geçti hemen 🙈
Basemode Tesen ay o bende de oluyor . En ufak bir şeyde aha diyorum geliyor sonra dağılıp gidiyor 🥹😁 sürekli adet sancısı gibi sancı var ama artan bir şey yok. Tüm tuşlara basıyorum ama henüz bir belirti yok 🥹
20182021 36+4 şubat sonuna kadar alır herhalde doktorum sezaryen olcam bugün gittim kontrole 39 a kdr yolu var dedi 😏 son ay geçmek bilmiyor 3 üncü gebeliğim Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🤗🤗
BusraS1907 37+3 bugün normal doğuma uygun olduğumu söyledi doktorum o yüzden beklemedeyiz artık bakalım prenses ne zaman gelmeyi tercih edicek
aryadeniz25 ayseallpi kuzum bilmiyorum şu an kaç kilo olduğunu çarşamba günü öğrenecem ama benim normal doğum görünüyor çatı muayenesinde bir sıkıntı çıkmazsa eğer
Ecemnazz Bizde 34+5 olduk doktorumuz henüz tarih vermedi 20 sinde tekrar çağırdı ikinci sezeryan olacak bende tedirgin değilim desem yalan olur
Mervealya1992 Srp53 gunumuuz aldık 24 şubat ❤️ kızım 6 yasnda hıc skntı yok ama aklım hep bebek dogunca uykusuzlukta yatıyom kalkıyom onu dusunuyorum hahhhaa son 20 gun dıye hergun gun sayıyorum ınsallah hersey guzel geçer
Gulsm23 Soon 2 gün, 6 Şubat’a gün aldık. Hangi a ra bugüne geldik 9 ay nasıl geçti diyorum şimdi.. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz. 😍😍