mariyvn Kadiremine56 son 2 haftadır iki kere sancılarım olduğu için hastaneye gittim ikisi de yalancı sancı çıktı 😬 kasık bölgesinde ağrılarım oluyor sık sık. Sancılar düzensiz olarak yokluyor. Bazen şiddetli bazen değil. Bunlar dışında karında sertleşme mide bulantısı sık tuvalete çıkma gibi belirtiler var sizde de öyle mi?
piraye58 mariyvn 38+1 im aynı belirtiler bende de var sık sık kendimi dinliyorum heyecanlanmıyorum ağrı sağa da yatsan sola da yatsan geçmiyorsa ozaman gidin hastaneye diyorlar 😂
Ebruuu0606 Srp53 bende 37+4 teyim şimdilik normal doğum gibi görünüyor beklemedeyiz😻 prensesimizi👸 inşallah çokk bekletmeden gelir artık zorlanıyorum
Mavi_rella Srp53 bizde 37+3üz 7 yada 10 Şubat bizimde benim bebeğim makat o yüzden sezaryen olucam. Zaman geçmiyor 😋😋
CattWomann 1baharcicegi amin inşallah teşekkür ederim ❤️ sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰 ikisi de bi doğum şekli kendinize ve bebeğinize güvenin sizin için hangisi iyi olacaksa o olur inşallah 🥰
Tesen Evalynn Beklemek çok sıkıcı ama doğduklarında da zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz hemen büyüyorlar.
Kubam 38+3 pek gelesi yok gibi minik prens in dr miz 40 a kadar gelmez gibi dedi ama c.tesi günü alttan muayene oldum önünden sonra ufak ufak sancıları olmaya başladı hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş 🐞