Izge16 nutsa ben de carsamba gidecegim bakalim ne diyecek 10 subat sonrasi muhtemelen yrn 37 ye giriyorum
eliff4 Srp53 bende pazartesi isteğe bağlı sezeryan olucam doktor o hafta bir gün seçebilirsin dedi eşim 1 hafta izni olsun diye pazartesiyi seçtik bir yandan heyecan var bir yandan korku var 😌 sizin kaçıncı hafta olmuş oluyor acaba ? 🌸
Nuraneylul dem34 bende zorunlu sezeryan olacağım 13 Şubat’ta gün verdi 😍 inş o zamana kadar durur kızım
thingma Srp53 Ya böyle pelvik ağrısı sol bacak ağrısı gibi bişiler yaşıyorum normal mi?? Yaşayan var mı 38+1
thingma Srp53 Ya böyle duvara geçiyosunuz 90 derece oturup ayaklarınızı üst üste atmaya çalışıyosunuz o test
1baharcicegi CattWomann inşallah😍Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla alın kucağınıza🥰benim daha belli değil iki hafta sonra belli olacak inşallah ama normale pek guvenemiyorum kendime🥹
CattWomann 1baharcicegi amin inşallah teşekkür ederim ❤️ sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰 ikisi de bi doğum şekli kendinize ve bebeğinize güvenin sizin için hangisi iyi olacaksa o olur inşallah 🥰