Gizem1504 Cansu4401 rabbim en doğru zamanı biliyor 🌸☺️ bizde7ye gireceğiz inşallah kardeşsiz olmuyor ☺️
Mervecimmm Cansu4401 benim de 2. Gebelik ve ilk bebeğim 3 buçuk yaşında şuan. İki kardeşin arası 3 yaş 8 ay gibi olacak. İki kızım olacağı için çok mutlu ve heyecanlıyım ☺️
rainof Kizlar sizce ikinci gebelikle ilk gebelik arasında en az ne kadar olmalı.. kısa süre sonra hamile kalıp sorun yaşayan oldu mu.. yaşım biraz ileri o yüzden ikinci çocuk için cok beklemek istemiyorum kardeşi olsun istiyorum Allah tabi nasip ederse sağlıkla..
[silindi] rainof bu bence sizin beklentinize isteğinize bağlı ama ben şunj söyleyebilirim oğlum 3 yaşında bir süre hiç çocuk istemedim ama şimdi keşke olsaymış şu an bir kardeşi olsaydı diyorum şimdi ki akşım olsa 1 yaştan sonra korunmayı bırakırdım ama nasip ..
Melikeakkc rainof benim kendi şahsi fikrim en az 4 yaş, çünkü 2 bebek beni yorar, ama biri büyük olur en azından okul çağı tuvalet bi çok şeyini atlatmış olurum diye düşündüm. Benimkilerin arasında 4,5 yaş olacak.
Cansu4401 rainof yani yaşınız ileriyse tabiki arada fazla fark olmasın şuan olsa daha sanki adepte olursunuz gibi daha ilerisinde bazı şeyler değişebilir bilir ama karar gene sizin tabikide hayırlısı olsun 🥰
Mervecimmm rainof bu tamamen sizin hayat dinamiğinizle alakalı bence. Ben ilk çocuğumu 3 yaşına getirip kreşe başlatmadan 2.’yi asla düşünmedim çalışan bir anneyim çünkü iksinin yükü birden ağır gelirdi o anlamda. Aslında 3 yaşını atlatıp 4’e girince 2. İçin en uygun zaman olduğunu düşünüyordum kendimce. Çünkü hem hamile olmak hem 3 yaş krizli kreşe yeni başlamış ve her hafta hasta olan bir çocuğa bakmak ve bununla beraber çalışmak gerçekten çok yıpratıcı olacaktı benim için o yüzden kızımın 4 yaşına girmesini beklemek istedim ama kader beklemedi 😁tamamen sürpriz bir şekilde ablamızın 3 yaş doğum gününe 1 hafta kala hamile kaldım 🤭 Dediğim gibi yıpratıcı bir süreç mi yaşıyorum kesinlikle evet aşırı yoruluyorum ama böyle olması gerekiyormuş diyorum ve içinde bulunduğum durumda mutlu olmaya çalışıyorum 🙏🤗 Bu arada yaşım 36 🙈
Mervecimmm Cansu4401 elbetteki oğlum olsaydı da üzülmezdim Allah hayırlısını versin ama iki kız kardeş büyütecek olmak da bazen heyecan veriyor 😁