Loveis Ayperi11 tabii ki normal hatta çok güzel maşallah 😅 ben bugün hicbisey yiyemedim haline şükret valla
Loveis egee_momm hoşgeldin canım, ne çok 5 haftalik olan varmış birlikte güzelce ilerleriz ne güzel 🥰
Loveis beyzanuruzumcu8087 bende sık sık bi baş dönmesi yaşıyorum ya, oturduğum yerde gidip geliyorum 🤷🏻♀️
Yasemnnnnn Loveis ayy gittim çok şükür kese göründü ama küçük büyük ihtimal geç yumurtlama dedi içim rahatladı 14 Şubat’ta gel kalp atışı için dedi 🌺
Loveis Mry32 halsizlik bende de tavan şuan 🥱 biraz iş yapayım hemen oturuyorum. Sürekli uykum var sanki 😌 özele mi gidiyorsun kontrole
Loveis Simge_gunes bende bazen korkuyorum bıçak saplanır gibi oluyor. Bebisler büyürken kimbilir nasıl yer açmaya çalışıyor içeride 🥹
Simge_gunes Loveis Evet canım doktor söyledi bıçak saplanır gibi olur normal dedi kasık ve karın ağrısı olur normal dedi
tansugl37 Ah ahhh 5 haftalık olduğunda öğrendiğimi hatırladım duygulandım. Zaman çok hızlı geçiyor.28+3 olduk
Loveis Kardelen_02 hayırlı olsun canım ben 5.haftanin sonunda gidicem bakalım neler olacak 🥰 şuan minikler ama bizi yoracak kadar da güçlüler ✨
Jdjdjdldl sarellem55 bende tam 5 hafta oldum bugün haftaya Salı ilk randevuma gideceğim sizin ikinci gebelikmiş bilirsiniz pazartesi yeniden beta baktırmam gerekir mi
Loveis Jdjdjdldl düzenli yükselmiş seninki canım tekrar betana gerek yok. Doktora gittiğinde bi sıkıntı görürse zaten ister kendisi.
sarellem55 Annekuzusu06666 Jdjdjdldl en son kaçtı ben bi kere gittim yüksekti beta tekrar gitmedim sağlık ocağındaki hemşire istersen gel tam kan sayımı yapalım dedi gitmedim zaten hastanede yaparlar gebeliğin sistemde başlaması için kalp atışlarının duyulması lazım dedi bende 7. Haftaya randevu aldım
Loveis egee_momm 2 kaybım var onunla beraber 4.gebeliğim oluyor 🥰 bir tane oğlum var diğerlerinde de heyecanlıydım. Her biri ilk gibi aynı heyecanla oluyor 🤰senin ilk mi
Mrsiskli Loveis benim de 5 hafta oldu uygulamaya göre :) en son cuma beta baktırdım 680 di. Çarşamba 5000 i geçiyor hesabıma göre ultrason için gitmek istiyorum🫣
Loveis Mrsiskli maşallah bebislerimize, burda hep beraber büyütüp 30ları 40ları görücez inşallah 🥰 ay inşallah hem keseyi hemde minikte olsa bebişi görürsün