Loveis egee_momm 2 kaybım var onunla beraber 4.gebeliğim oluyor 🥰 bir tane oğlum var diğerlerinde de heyecanlıydım. Her biri ilk gibi aynı heyecanla oluyor 🤰senin ilk mi
sarellem55 Annekuzusu06666 Jdjdjdldl en son kaçtı ben bi kere gittim yüksekti beta tekrar gitmedim sağlık ocağındaki hemşire istersen gel tam kan sayımı yapalım dedi gitmedim zaten hastanede yaparlar gebeliğin sistemde başlaması için kalp atışlarının duyulması lazım dedi bende 7. Haftaya randevu aldım
Simge_gunes Loveis Evet canım doktor söyledi bıçak saplanır gibi olur normal dedi kasık ve karın ağrısı olur normal dedi
Ebruebos Loveis benimde 4+3 bugün ☺️ Nasıl geçecek bu zaman. Perşembe kese için gideceğim hastaneye. İştahsızlık ve hafif sabahları mide bulantısı var . Coraspin ve oksapar kullanmaya başladım bu hafta.
Loveis Mrsiskli maşallah bebislerimize, burda hep beraber büyütüp 30ları 40ları görücez inşallah 🥰 ay inşallah hem keseyi hemde minikte olsa bebişi görürsün
Mrsiskli Loveis insallaaaahhhh. Ayrıca bu yazışmaları bebek isteyen birileri okuyorsa asla ümitlerini kesmesinler. 4 yıllık evliyim ilk günden beri korunmadık. 2.yılın sonunda sebepsiz infertilite ile aşılama oldum olmadı. Sonra 2.aşılamam kimyasal oldu. 2.aşılamamda doktorun mobbingine maruz kaldığım için Cimere şikayet ettim. Başhekimlik doktora haber vermiş doktor dosyamı kapatma kararı aldı. Tam tüp bebek raporu çıkaracakken dediler ki “Hasta güven vermiyor. Her durumda şikayetçi olabileceği için hastanemiz bölüm olarak size bakmayacak”dediler şaka gibi :) burası üniversite hastanesi. Çok sinirlendim ama nasip dedim bıraktım. 1 sene sonra kendiliğinden oldu. Ağlayarak çok dualar ettim. Çok içim yandı ama rabbim dualarıma karşılık verdi 🥹🥹
Jdjdjdldl Bir_nazenin01 inşallah bizlerde o günleri görürüz ve buradaki yeni annelere böyle yazıp umut oluruz 🙏🏻
Simge_gunes Jdjdjdldl Bende öyle hep korku vardı içimde ama Rabbim büyük öncelikle ona dua ediyorum her gün. Ama doktorda normal olduğunu söyledi canım korkulacak bişey yok içini ferah tut ne kadar stres olursak o kadar zarar
Simge_gunes Jdjdjdldl Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin🤲🏻🤲🏻🤲🏻 hep dua ediyorum
Loveis Mrsiskli malesef bazen insanlar sandığımız kadar iyi olmuyor. Her doktor işini hakkıyla yapmıyor. Yaşadıkların adına üzüldüm ve sonu mutlu olmuş. Allah bebişini sağ salim kucağına da almayı nasip etsin 🌸 Bende çok zorluklardan geçtim. Allah yüzümüze güldü inşallah devamı da böyle güzel geçer 🤰🥰
Seraymesut Loveis şimdi yarın yine alcam test yapcam yine aynı çıkarsa Perşembe günü felan gider veririm sağlık ocağı almıyor kan hastane 10 gün geçmesini bekletiyo bilmiyorum bakalim
1tosbikannesi Loveis 5+3 olduk miniğimle 🐣 hafif hafif mide bulantısı, iştah artışı var ama çokta yiyemiyorum, uyku ve aşırı bir duygusallık var bende oturupta reklama ağlamazsın diye kızıyorum kendime 😂 bende durumlar şimdilik böyle 🌸
Loveis 1tosbikannesi ben nelere ağladım bi bilsen 😂 dün eşimle sohbet ederken ağladım ama öncesinden uyardım onu, ben bugün iyi değilim ağlarsam şaşırma diye 🙆♀️ hormonlar ne hale getiriyor bizi 🥹