Motherscup Benimde 5+0 sırt ve bel ağrım var aşırı yorgunluğum var persembe kan testi verdim betam enson 2140.aile hekimi kansızlıktan dolayı kan ilacına başladı 11 şubatta gidicem 6+2 de merakla bekliyorum kese de görmedim belki o gün kalp atışı da duyarım 🎈
Loveis Motherscup aynı şeyleri yasiyoruz ya bende çok yorgunum. Sağlıkla bi keseyi bebeği görsem rahatlicam ☺️ ben 5+5 olunca gidicem anca o kadar sabredebiliyorum
Loveis Yasemnnnnn tamam o zaman, karından bu değerle görmesi mümkün değil zaten. En az 3000 olması gerekiyor karından görebilmesi için. Değerin gerçekten iyi yükselmiş.
NNewbabyy Loveis sağolasın sağlıkla hayırla kavuşalım inşallah hepimiz değerim 340dı karın ağrısı oluyor ara ara o az biraz tedirgin etti ikinci de olsa insanın aklına kurt düşüyor 😂
Loveis NNewbabyy aynen bende 3 aylık olana kadar sürekli bi iyi mi değil mi diye panik halinde olucam. Şu tekmeleri hissettikten sonra insan rahatlıyor hah tamam iyi diyorsun 😄
Loveis Tosbikimm sen yine geç öğrenmişsin ☺️ ben adete 1 hafta kala öğrenmiştim zar zor 5.haftaya geldim 🫣 bende düne kadar göğüs ağrım vardı şuan normale döndü. Dünden beri iştahsızlık var.
Loveis sarellem55 ne güzel, diğer bebişin kaç yaşında ? Çok belirti olmaması da şans ya ben iki gündür mide bulantısı çekiyorum, kusmuyorum ama bulantı olması bile fena 😄
Ayperi11 Bende 5 haftalık hamileyim göğüslerim ağrıyor, kasıklarım ağrıyor fakat hiç bulantım olmadı normal mi acaba 😂
Loveis Ayperi11 tabii ki normal hatta çok güzel maşallah 😅 ben bugün hicbisey yiyemedim haline şükret valla
Loveis egee_momm hoşgeldin canım, ne çok 5 haftalik olan varmış birlikte güzelce ilerleriz ne güzel 🥰
beyzanuruzumcu8087 Loveis 5 haftalık 5 günlük olduk bugün itibariyle belirtilerimde baş dönmesi aşırı yemek isteği uyku göğüs hassasiyet başka birsey yaşamıyorum şuan 🙏🤰
Loveis beyzanuruzumcu8087 bende sık sık bi baş dönmesi yaşıyorum ya, oturduğum yerde gidip geliyorum 🤷🏻♀️
Simge_gunes Bende 5+4 👼🏻 kızlar Rabbim sağlıklı hayırlı haberlerini almayı nasip etsin hepimize. Sağ Salim kucağımıza alalım inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻💖
Bir_nazenin01 Ayy bundan sanki 1 ay önce ben 5 haftalıktım şuan nasıl 30 haftalık olduk inanın bilmiyorum zaman o kadar hızlı geçiyor ki her anın tadını çıkarın 😍🌸 sağ salim meleklerimize kavuşalım😍
Jdjdjdldl Bir_nazenin01 inşallah bizlerde o günleri görürüz ve buradaki yeni annelere böyle yazıp umut oluruz 🙏🏻
Glsmgnss sarellem55 evet 5. Haftada gittim kese göründü iki hafta sonra da kalp atışları için gel dedi
Loveis Mry32 halsizlik bende de tavan şuan 🥱 biraz iş yapayım hemen oturuyorum. Sürekli uykum var sanki 😌 özele mi gidiyorsun kontrole
Simge_gunes Böyle belinizde hafif bir ağrı gibi oluyor mu kızlar hiç gerçi doktor normal olacağını söyledi ama yine de tedirginlik
Loveis Simge_gunes bende bazen korkuyorum bıçak saplanır gibi oluyor. Bebisler büyürken kimbilir nasıl yer açmaya çalışıyor içeride 🥹
Kardelen_02 5 haftalığım geçen hafta keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz. İnanılmaz bir sol kasık ağrım var.
Loveis Kardelen_02 hayırlı olsun canım ben 5.haftanin sonunda gidicem bakalım neler olacak 🥰 şuan minikler ama bizi yoracak kadar da güçlüler ✨
NNewbabyy Loveis Evet hareket hissedince gerçekten büyük rahatlık ben kızımda çok takıntılıydım özel takipliydim devlete de gidiyordum ara ara acile gidiyordum hareket etmiyor diye bide sağlık ocağına gidip gidip kalp atışı dinliyordum😂😂 bunda rahat olmaya karar verdim inşallah olur 😂