Yasemnnnnn Loveis bizde 5+3 olduk cuma gittim kese görünmedi yarın sabah gidecem inşallah görünür biraz gerginim açıkçası dış gebelik olabilir dedi çünkü beta değerim cuma günü 2178 çıktı stresim biraz
Mira0505 Loveis Yasemnnnnn ben 1 hafta önce verdim betam 329 çıkdı, doktor normal dedi yani sizinki baya çok neden öyle söylemişki
Loveis Yasemnnnnn alttan mi baktı canım, bazen geç döllenme olabiliyor canını sıkma. Betan düzenli mi artmıştı
Buseninsureci Kızlarrr 5+3 üm bugün bende🥹 keseyi gördük 4+5 te Salı yine randevum var 5+5 olacağım yolk ya bebek görme şansım olur mu acaba 🥹
Semuree Merhabalar. Bende bugün 5+0’ım. 23 Ocakta beta26 25Ocakta 38 27Ocakta 103 çıktı. Böyle bir olayla karşılaşan varmı acaba?
Loveis Semuree bi doktora görün istersen canım. Sağlıksız bi gebelikse sana zarar vermesin ama yavaş yükselen bi betan var belki de bilemeyiz.
NNewbabyy Bende 4+4üm 2. Gebeliğim kan vermiştim ama yarın bir kez daha sağlık ocağında kan vereceğim çok erken öğrendiğim için merak ediyorum, 2 hafta sonra da doktora giderim diyorum
Sermingms NNewbabyy sizinle aynı günüz bende bi defa beta verdim yarın tekrar vericem 10 gün sonra da kadın doğuma randevum var çok heyecanlıyım
Loveis Glsahe Hayırlı olsun canım 🥰 değerini öğrenince bize de haber ver. Gerçi şuan gitsen keseyi rahat görürsün gibi
Glsahe Loveis Amin İnşaAllah haber veririm İnşaAllah 🥰 hemen gitmeyi düşünmedim aslında muayeneye kalp atışı duyulmuyor çünkü bu haftalarda ama kasık ağrımdan dolayı gideceğim randevu alamasamda acil servisinden muayene olmak istiyorum
Loveis imcakir her büyümelerinde biraz daha ağrımız olacak 🥰 gittiğinde bebeğini minicik olarak da görebilirsin belki 🌟
Mira0505 Loveis evet 4+5 de nokta kadar bişiy görüldü 2mm di, doktor 3 hafta sonra yeniden gel dedi, ama sabırsızlanıyorum 3 hafda beklemeye😂🥹
NNewbabyy Loveis sağolasın sağlıkla hayırla kavuşalım inşallah hepimiz değerim 340dı karın ağrısı oluyor ara ara o az biraz tedirgin etti ikinci de olsa insanın aklına kurt düşüyor 😂
Tosbikimm Loveis 5+4 olduk hafif kasik ağrısı aşırı göğüs hassasiyeti var bende doktor ultrason da keseyi gördü ama kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi beta değeri yükselmişti 1000lerde dedi bende erken öğrendim 1 gün gecikince test yaptım erken öğrenince zaman hiç geçmiyor gibi 😌
Loveis Tosbikimm sen yine geç öğrenmişsin ☺️ ben adete 1 hafta kala öğrenmiştim zar zor 5.haftaya geldim 🫣 bende düne kadar göğüs ağrım vardı şuan normale döndü. Dünden beri iştahsızlık var.
sarellem55 5+6 olduk 29 ocakta 1320 di beta sağlık ocağında tahlil yaptım daha doktora gitmedim 1 hafta sonra gideceğim hem kese hem kalp atışı için 2. Gebeligim suan henüz fazla beliirti yok koku hassasiyeti var şimdilik sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
Loveis sarellem55 ne güzel, diğer bebişin kaç yaşında ? Çok belirti olmaması da şans ya ben iki gündür mide bulantısı çekiyorum, kusmuyorum ama bulantı olması bile fena 😄
Jdjdjdldl sarellem55 bende tam 5 hafta oldum bugün haftaya Salı ilk randevuma gideceğim sizin ikinci gebelikmiş bilirsiniz pazartesi yeniden beta baktırmam gerekir mi
Glsmgnss sarellem55 evet 5. Haftada gittim kese göründü iki hafta sonra da kalp atışları için gel dedi