Seedaaff Fatmakdr benim kardeşimin eşi yapıyor 3. Ayı sanırsam Şuan 7-8 bin tl kazanıyor biraz azim gerekiyor sıkılmadan istikrarlı devam isteyen bir iş
Aslaninannesi_ Fatmakdr etrafımda kim başladıysa pes etti bıraktı üye bulman lazım üyelerinin alışverişini aylık ordan yapması lazım gibi gibi teferruatlı iş
Rabia_Han_Dikmen97 Seedaaff hangi kariyerde olduğunu biliyomusunuz ekibini hızlı ve sağlam kurmuş olmalı
Seedaaff Rabia_Han_Dikmen97 Lal olması lazım Şuan ekibi de Elif ok olması lazım ama daha fazla detay bilmiyorum 😀 Ama baya uğraşıyor bu konuyla çok çaba harcıyor Instagramdan reklam falan veriyor ekibini güzel kurdu gerçekten
Seedaaff Rabia_Han_Dikmen97 Nurten müdür var ona bağlı diye biliyorum elif ok un üstünü bilmiyorum ama
Rabia_Han_Dikmen97 Seedaaff elifok ekibinde Ayşegül mahmutoğlu kolundayım ben altın kariyerindeyim bende ciddi anlamda kazançlar var bu sistemde
Seedaaff Rabia_Han_Dikmen97 evet ama işte olmuyor diye bırakmamak lazım biraz üstüne gitmek gerekiyor çokta güzel oluyor valla isteyince
Rabia_Han_Dikmen97 Seedaaff kesinlikle öyle kolay yoldan para kazanılmıyor kazanılsa bile hayrı olmuyor bi şekilde para kazanmamız lazım evden bu kadarına gücüm yetiyor benimde
Simgekus Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım🥰 Rabia_Han_Dikmen97 Ben de bir senedir homm bitkisel yapıyorum şuan ki maaşım 6 bin TL evet emek vermeden yemek olmuyor malesef eğer denemek isterseniz yardımcı olurum
Simgekus Rabia_Han_Dikmen97 Kaç aydır yaptığınızı öğrenebilir miyim bi sakıncası yoksa ben oniks kariyerindeym