Hairdress psymom rutin kontrolde gitmeyi tercih ediyorum hep cinsiyet konusunda nedense hiç merakım yok sağlıklı olsun da. 😌😌 size de maşallah❤️
Edamurat58 psymom 14 haftalığız bizde 12 de kız 13 de erkek dediler belli değil bakalım 🤤 bulantılar ve halsizlik devam 🤤
nisaakb Damlasel inşallah düzelir moralinizi bozmayın bizde de ense kalınlığı çıktı dua ediyorum ben de
EceEgemen Damlasel bu bende de var çok ufak geçen kontrolde büyüme yok dedi doktor ama normalmiş hamileliklerin bir çoğunda oluyormuş
patili_kiz90 psymom rahat bir doğum istiyorsak hareket şart 🙂 benim annem bana hamileyken sürekli yemiş yatmış yemiş yatmış , doğumumda mahvolmuş vakumla çıkarmışlar beni. Gözüm korkuyor düşündükçe
psymom patili_kiz90 yiyip yatanlar tayfasındanım kfjfjf ama yürümeye gercekten cok üşeniyorum belki koşu bandı alırım evde kendimi zorlarım nfnfmf
Damlasel EceEgemen Bana da detaylı ultrasona gitmemi söyledi de randevu bulamıyorum bide daha erken değil mi bakarlar mı 17 haftalığım
asena9 psymom Merhabalar 15+2 yim bulantı halsizlik vs yok çok şükür iyiyim ☺️ cinsiyet daha öğrenemedim 17. Haftada giideceğim o zaman öğrenirim inşallah 🤍🌹
EceEgemen Damlasel bnm şuan 14+4 10. Haftada fln görmüştü ilk takip edelim büyüyor mu dedi ama bir sıkıntı yok şükür
Yagmur-su Kızlar ben de 17. Haft içindeyim yalnız kasıklarımda ağrı oluyor sizlerde de ağrı oluyor mu