EceEgemen Damlasel bnm şuan 14+4 10. Haftada fln görmüştü ilk takip edelim büyüyor mu dedi ama bir sıkıntı yok şükür
Zahidedrn psymom 16+4 üm. İkizlerim olacak inş. Şuan cinsiyetlerini bilmiyorum. Çok nefes darlığı yaşıyorum bunun dışında bulantıyı atlattım gibi ☺️ hepsi sağlıkla gelsinler inş
Ckaya60 Bende 15. Haftadayım kızlar. 11 haftada doktor kız olabilir dedi yarın tekrar gideceğim bugün kanamam oldu biraz tedirgin oldum aranızda yaşayan oldu mu acaba ve karnımda gıdıklanma var çocuk hareket ettikçe sanırım sizde var mı
psymom Ckaya60 11 de kız demişlerdi sonra erkek çıktı, hayırlısı olsun ben yaşamadım doktora mutlaka danışın
yasolim Kızlar ben şuan 15+3 ama cinsiyeti öğrenemedim 13. haftada gitmiştim 17.haftada gel dedi hiç tahmin bile yapmadı
Ylz35 Kızlar ben de 16 haftalığım. Doktorum 20′de detaylı ultrasona yönlendirdi. Devlette de oluyormuş perinatolojiden randevu alınca direkt detaylıya bakıyor mu yoksa ayrıca gün mü veriyorlar bilginiz var mı
Nilayy95 psymom bulantılarım devam ediyor. 17+2 hamileyim. Oğlum olacak🌸 bebiş hareketlerini net hissediyorum ama ikinci gebeliğimin etkisi olabilir ☺️
Salepcee 16+4 normalde ufak tefek hareket hissediyordum 2 gündür tık yok ve karnım bugün aşırı sertleşti normal midir acaba
Suavage_mom Zahidedrn biz de 15+3 ikiziz🌸🤰🏼 çift yumurta daha cinsiyet öğrenmedik, önceliğim sağlıklı olmaları 🤍
TeacherS psymom 16. Haftadan merhaba bulantılarım devam ediyor oğlum geliyor sağlıkla gelsin tüm yavrularımız inşallah 🥰
Ayseyldz07 psymom 15+6 olduk bugün ilk defa kaşık ağrım var belimde de ağrı var uzanınca geçiyor hareket ederken batıyor bakalım umarım normaldir kanamam vs yok