Mercan0652 Hayelllerhayatttlar bende de var şeker elmalı kurabiye yapmıştım tam buğday unundan geçen 3 tane yedim çayla yükselmedi benimki tam buğday unu olduğu için mi bilmiyorum ama un normalde yasak demişti doktor. Ama beyaz un yediğimde yukseliyo direk. Bi ara pizza yedim iki dilim fırlamışti 180e. Ya da dozunu ayarlamak gerekiyor. Cok abartmadan ye nolcak ki. Benim stabil ilerliyor ama şekerim kontrol altına aldım yani o yüzden temkinli gidiyorum 3ten fazlasini yiyemedim 😆 dün yine 2 tane biskrem yedim. Bi ara baklava yedim ama 1 dilim göz hakkı öyle az az idare ediyorum yükselmiyor 😅
Hayelllerhayatttlar Mercan0652 ben orta boy pizza bitirdikten sonra 177 cıktı dikkat edin sizde ama ewt abartmadan tadıma bakmakta belki bşşey olmaz
Elis27 Hayelllerhayatttlar siz kaç saat sonra ölçüm yapıyorsunuz ? Tokluk kan şekerine bakmak için ? Dr bana 60 dk dedi de internette 2 saat sonra diyor ben Dr dediğine göre ölçüm yapmıştım her Dr da farklı söylüyor galiba. bide şimdi okudum da diğer yazdığımı yanlış yazmışım sabah 148 çıkınca akşam da tokluk ölçtüm işte mangal ve ev ekmeği yediğim den 1 saat sonra yokluk 136 çıkmıştı . Yani menemen neden o kdr yükselttiğini anlayamadım açıkçası
Hayelllerhayatttlar Elis27 ekmek yükseltmiştir ilk lokmayı ağzıma aldığım dan itibaren ilk bir saate ölçüyorum
Nilayy95 Hayelllerhayatttlar insülin kullanıyorum dayanamıyorum inanın bende. Dün canım çok çekti iki tane karam çikolata yedim
iremmakk Hayelllerhayatttlar Bitter çikolatalarında şeker oranı yüksek maalesef. Çoğu 100gramda 30-40 gr şeker içeriyor.bimde kasa yanında şekersiz bitter satılıyor 12 gr şeker var içinde. En makulu o gibi. Benimde şekerim var yalnızca onu abartmamak koşuluyla tüketebiliyorum
gizzzy35 Hayelllerhayatttlar ilk hamileliğimde gebelik şekerim vardi diyetisyenim züber lokmalardan önermişti öyle geçirdim hamileliğimi 😊
Mercan0652 Hayelllerhayatttlar benimki iki dilim ama orta boya eşittir hamuru pasta gibiydi çünkü😂 belki bende incelerden yesem o kadar çıkmayacaktı
babyandmomy__ Hayelllerhayatttlar muz ve kakaoyu karıştır mis gibi tatlı oluyor valla tadı da çok güzel tatlı isteğini de kesiyor
babyandmomy__ Hayelllerhayatttlar evet muzu ezip içine 2 kaşık kakao ekleyip karıştırın çikolata gibi oluyor
Hayelllerhayatttlar babyandmomy__ az önce bimden şeker ilavesiz çikolata aldı eşim valla onu yedim 4 parça kadar baya da büyüktü nefsim köreldi şükür şekeri de yükseltmedi
Zeynep9120 A145N kadınınnsekerini 200 yapcan tövbe tövbe onun icinde nişasta var pirinç var şeker var bacım verirken dogru tarifler ver bari 🤣
Zeynep9120 ben süte yulaf karstııryorm icine sadce 2 parça bitter cikolata ve sekeri cıkartmayacak meyveleri kucuk kucuk kesip eklıyorm ceviz fındık çiğ bademde eklıyorm öyle yiyorm sekerm ckmadı yedkten 1 saat snra olctm tavsiye ederm
Hayelllerhayatttlar Zeynep9120 BİM’den anladığım şeker ilavesiz çikolata yedim tatlı isteğimi kesti valla yükseltmedi de çok şükür